pokiaľ má 15 rokov ako ty tak isto nie je pripravená... neznášam keď niekto začne so sexom len preto lebo je posledný v partii čo to ešte nerobil... ja som so svojim priateľom chodila viac ako rok kým som sa s ním prvýkrát vyspala.. bol ochotný čakať.. a vďaka tomu viem že som sa neunáhlila.. urobila som to vtedy keď som už na to bola pripravená....
ako existujú ľudia ktorý všetko robia obrátene.. najprv sex a potom láska.. ale ja by som to nikdy neurobila.. prv nech sa spoznávajú, chodia spolu a potom nech sexujú.. a nie on chce sex?? čo je to za idiota.. keď chce sex nech si hľadá kurvu a na mieste tvojej kámošky by som sa na neho vysrala..
@Kikusiceq - prepáč takto je ťažké dať nejaké rady, pretože nevieme koľko dotyčná s nim chodí a koľko má rokov. Doplň prosím tieto údaje, takto je to len o hádaní. Podala si skutočne málo informácii..
@Kikusiceq - ak ju máš naozaj úprimne rada, odkáž jej, nech to rozhodne odmietne. Ak ju má rád, tak to pohopí, ak ju nemá úprimne rád, tak nič to, zbavila sa len veľkého nešťastia, ktoré by mhlo, ale aj nemuselo prísť. 16 rokov ešte nie je úplen zrelý vek na takéto niečo a 7mesiacov vzťah to je priveľmi urýchlené.
Ak ju po tomto odmietnutí nechá, tak vzťah nebol úprimný a šlo mu len o sex..
Ako odmietnuť, aby neranila jeho city?? Najlepšie povedať, že sa necíti pripravená.. Sex klesá vekom stále nižšie, ako aj nechcená pôrodnosť, nech si to skutočne zváži, ale ja rozhodne odporúčam NIE...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ako existujú ľudia ktorý všetko robia obrátene.. najprv sex a potom láska.. ale ja by som to nikdy neurobila.. prv nech sa spoznávajú, chodia spolu a potom nech sexujú.. a nie on chce sex?? čo je to za idiota.. keď chce sex nech si hľadá kurvu a na mieste tvojej kámošky by som sa na neho vysrala..
Nie.
Ale dajme.
Nie.
Ale...
NIE a čuš!
Take ťažké?
Inak si tá kamoška náhodou ty?
Jedna moja kamoška má frajera a ten to s nou robil a nedávali si pozor a teraz nevie či je tehotná atd..
O čom to vlastne je pre babu je to v 15-ke, len o tom roztiahnuť nohy a pre chlapca ktorý už má pár za sebou, len ďalší zárez na opasku.
nie sak al by ju respektovat
Ak ju po tomto odmietnutí nechá, tak vzťah nebol úprimný a šlo mu len o sex..
Ako odmietnuť, aby neranila jeho city?? Najlepšie povedať, že sa necíti pripravená.. Sex klesá vekom stále nižšie, ako aj nechcená pôrodnosť, nech si to skutočne zváži, ale ja rozhodne odporúčam NIE...