Kto mi navrhne CSS-ko ? mňa to strašne nudí nad tým premýšľať, ale nechcem mať takú tuctovú webku, a možno je tu nejaký maník ktorého to baví viacej ako mňa
no ale deti kde sme, v Láskaní ? ja by som bola za niečo farebné, alebo zelené, kvietky, stromčeky ak niekto má niečo poruke tak mi to môže poslať., ja nie som náročná, aj nejaký váš dogabaný design čo nechcete a ste sa s ním srali. ale robíte to z čistého samaritánstva !
@littlewing jaj teraz kukám, že aké máš požiadavky... je to také tmavé a do modra ale veď uvidíš, pri najhoršom vymažeš (mala som aj také živé farebné, lenže tie už sú fakt staré, a už mi ich vôbec neberie )
Ja už budem robiť webku iba ľuďom, o ktorých si budem istá že ju aj ocenia a nechajú si ju aspoň nejakú dobu, ak sa im bude páčiť Ale to píšem aj tak skôr do budúcnosti, keďže teraz by som na to určite nemala čas.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
@littlewing daj mejl, pošlem ti to v .doc, týmto ts moc v tomto neverím