Lebo ako správny Slovák "zboňujem" ...to je taka otazka ako podme v zme na jahody ziadnom pripade...konec sveta, kopec detureniec ......to radsej sotanem v tomto meste plnom guriev a gurevnikov
Hej tma hore napovazi 7kile muka vááži !! Prepil som ja kona prepil som ja aj vo ted si má mila ba aj drevo napici voz ...ked som isiel skrcmi cesta bola mokra pozrel som sa hore anca chcala z okna zobral som palicku dal som cez pičku aby nechcala namoju cestičku
A čo ak by som tam nikdy nechcela bývať, lebo Košičania sú strašne namyslený a podľa nich sú Košice tým najkrajším, najúžasnejším mestom plným tých najosvietenejších, najkrajších a najmúdrejších ľudí. V skutočnosti sú len tak ambiciózny, že pri každom neúspechu chytajú neurotické záchvaty a obviňujú z neho všetkých naokolo.
@26 myslim ze si tam nebola a ked uz ano tak nepoznas vsetkych ludi v ke, tvoje hodnotenie je len povrxne. to iste moze kazdi napisat aj o blavakox ze su taki ako si tu menovala. a blavaci nesy namysleny?! sa spametaj co tvrdis
suhlasim s @24 a @melancholy ako ty podla jedneho cloveka [maximalne dvoch] sudis 250.000 obyvatelov? maximalne povrchne a smiesne... zato ze ty si mala nejaku zlu skusenost s nejakym Kosicanom tak teraz sme vsetci zli,namysleny a ambiciozny neurotici? NA SMIECH
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov