Mám rad jedno dievča a mam ho rad viac ako kamaratku chcem jej to povedať a chcem s ňou chodiť, ale chcem sa vas spitať či je to dobry napad ked snou niesom často.... večina času čo sme spolu je v škole , ale velmi si rozumieme. a pokukujeme po sebe už dl
Je to dobrý nápad! Určite by si jej to mal povedať. Ak sa majú dvaja ľudia radi, tak si ten čas na seba vždy nájdu. A koniec koncov, v škole tráviš cez školský rok väčšinu dňa.
aby si nebol na omyle mozno ta ma rada len ako kamarata a tym to cele pokazis nebudete ani frajeri a ani taky dobry kamarati no ale moja rada znie spytaj sa jej to az ked budes na 100 percent isty ze ona citi nieco viac ku tebe
more chlapec ta ty si jaky kar ...chcem sa vas spitať či je to dobry napad ked snou niesom často....ty si debil abo čo ti je ta asi ked powie ze hej ta uz sa stretnete aj won rozmyšlaš jak chuj DD
Nebudem tam predsa dávať svoj xD.....A tak som tam klikal všetko možné.Ale mám 16a som chalan............(počkať pozriem sa)..........áno som chalan.Ešte raz sa ospravedlňujem,moja chyba.
počkaj si mesiac do školy a potom uvidíš, či sa ešte ona tebe páči a či sa ešte aj ty jej páčiš...musíš najprv zistiť momentálnu situáciu a stav, teda podla mna...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
povedz jej to keď začne škola...
srandujem
Tak ju zavolaj na pivo.