Newjem co si mam mysliet tak spoznal som jedno dievca parkrat som sa snou uz aj stretol povedal som jej kamaratke kedze sme mali ist na byt cez vikend ze chcem snou nieco poriesit no a ona jej to povedala v skole vrajze bola zarazena a potom sa usmiala es
tazky problem naco si jej kamoske hovoril ze s nou xces nieco riesit lol? jasne cakala na to cely vecer a nic tak si mysli ze nemas zaujem sa prejav a bude to ok. ked chces vztah tak nechapem na co cakas alebo ze mal si pocit ze je to skoro riesit len to nacrtni ako tak nie hned hlavou do betonu... a bude to ok uvidis
Mno najprw si pozistuj preco ta ignoruje. Mozno to neni koli tomu ze si jej nedal, ale mozno sa jej njeco stalo a nema teraz naladu, alebo ta jej kamaratka jej wolaco narozprawala.. Alebo to je len babska taktika..
No podla mna by si sa jej mal spytat co je vo veci, ved ked uz od kamosky aj tak tusi, ze by si s nou rad nieco riesil... Mozno ta ignoracia nebola schvalna, len si ta jednoducho nevsimla a neodzdravila, alebo uz nebola na pokeci alebo mala fakt len blbu naladu. Nikdy nevies, a kym sa jej nespytas neverim ze vediet budes.
Nikdy nerieš vzťahy cez druhé osoby... mne takto riešený vzťah vždy stroskotal... Stačí, že sa to dostane do uší niekomu kto o tom nemal vedieť a naberá to iný smer ako si si predstavoval.... Rieš to len s osôbkou s ktorou by si xel niečo mať... nie s jej kamarátkami....
uz sa to vyriesilo jeej som stastny napisal som jej sms ze ci mam u nej vobec nejaku sancu a ona odpisala ze si myslela ze o nu nemam zaujem ale o jej kamosku a ja som si zasa myslel ze ona nema omna zaujem ale teraz uz je to v pohodicke ,,, dakujem za vsetko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Hlawne si zisti co sa deje..