sory asi tu uz take temy boli ale co uz s nami mladymi ked si sami nevieme poradit paci sa mi jedno dievca bol som s nou viac krat vonku a piseme ale neviem ako jej mam povedat ze ju mam rad no proste chcel by som s nou chodit ale ja neviem ako a ked t
@2 no to je ten problem my sme sa spoznali nahodou teda proste to bolo take a ja nepoznam a ani sa nekamaratim s nikim s kym sa ona a ona je na tom tak isto ako ja ze tiez nepozna nikoho skym sa ja kamaratim
Omg... zober ju von, pokecajte a uvidis ako sa bude spravat, mozes ju skusit "nenapadne" chytit napr za ruku a uvidis co spravi ak ju odtiahne je to jasne a ak neodtiahne mas to tiez jasne
aj mne sa páčia babi ale chodiť nemožem ani s jednou to by ma najprv musela aspon jedna chcieť...čiže by musela byť ochotna a mala by mať omna zaujem....
nech už sa rozhodneš akokoľvek, nikdy sa nepýtaj jej kamošiek čo si o tebe myslí - zaručene jej to povedia a to jej rovno môžeš povedať sám A keď si teda píšete tak sa s ňou dohodni aby ste boli samy a úprimne jej povedz čo cítiš, ak ťa chce aj ona, tak nie je problém, a ak nie tak ak je normálna tak ti navrhne aby ste boli len kamaráti
ta holka ma stastie, ked ju ma dakto rad a paci sa dakomu.....hmmhmmmh ...a neviem co by si mal urobit ale verim, ze na nieco prides a vyjde ti to s nou vela stastia
No, podla toho co si napisal, sa uz i dost dlho poznate a ak ste sa stretli "nahodne" a to dievca si stale s tebou pise a chodi von, odpoved je myslim, ze jasna, nie si jej lahostajny, ba by som si trufla povedat, ze sa jej i pacis, mozno je len hanbliva ako ty, nema paru o tvojich citoch k nej, prosto a jednoducho treba nabrat odvahu a ako tu uz padlo zopar prispevkov predomnou skusit to s tymi najprv len "letmymi" dotykmi ruky, podla mna, skvely "test" ako zistit, ci sa jej pacis a pozvi ju niekam, kino, vecera, alebo len na zmrzlinu... urcite neodmietne. I ked si hanblivy, bez toho to nejde, treba sa prekonat, o dievca treba i bojovat, i ked nie vzdy sa tym myslia boje typu, zmlatit niekoho. Drzim palce ;p
@19 ,@20 ty kks sak ja mu to neradim ja som reagovala na to co napisal horox... nikdy by som s tym nesuhlasila...cipana to uz sa na birdzi nemoze clovek vyjadrit???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Tak skus este chvilku vydrzat a trebars ju zobrat niekam do kina a tak podobne...mozno casom zistis ako a c Ako dlho sa poznate? Ako casto ste spolu?
tak proste no...musíš sa odvážiť a dať jej najavo city...inak sa nikam nedostaneš