ja ceeem kerku ale len taku majinkuu a dam si ju ako symbol kamaratsva z mojou best a bude tam motylik a z dvoma pismenkami...teda asi. . ....a strasne sa na nu tesim a hrozne a bojiim bo to bolii.. ale aj tak si ju daam..
určite si dam...na predlaktie, krk zozadu pripadne ece nejake miesto vyberiem...mal som uz aj naplanovane cca ake, ale plany zmenil rozchod, takze sa to presúva =D
Tetovanie sa mi na niektorých ľudoch páči, ale iba také decentné. Aj ja som niekedy chcela, ale teraz mi to príde ako zbytočne vyhodené peniaze a v starobe to až také cool nebude.
@Janobano pre mna za mna vytetuj si na celo aj motyla, ale meno si daj iba v pripade ak tvoje....ver mi, ze by si to olutoval mat vytetovane meno zeny s ktorou by si neskor skoncil
celé leto som rozmýšľala o motíve... ale je ťažké vybrať si... som si istá, že tetovanie chcem... od zápästia až po lakeť na pravej ruke a od krku po rameno na druhej... a v budúcnosti by som chcela tetovať sama...
Chcem si dať, ale na nejakú príležitosť.... nechcem si dávať tetovanie len tak so dňa na deň... tetovanie na celý život mi musí niečo pripomínať... plánujem si dať na 18 niečo, potom keď spravím vodičák atď.... nad tým čo si dám vytetovať ani nerozmýšľam, nad tým budem rozmýšľať až keď si to pôjdem dať robiť.... nechcem byť potetovaný celý, ale myslím že zopár ich nezaškodí...
Tetovanie beriem ako jazvu, pripomína mi to čo som robil, a aký som bol v tom čase sprostý Chcel som si dať tetovanie keď ma pred pár rokmi zrazilo auto a ja som vyviazol len s obrazneým kolenom a jazve na ruke ale vtedy mi to mamička nedovolila
Chcela by som dve, jednu na krk pod ucho a druhu na predlaktie z vnutornej strany open_mouth:be take mensie. Ale realizovat sa to chystam az o par rokov...
chcela by som mozno len nejake docasne tetovanie... lebo nejak sa mi nelubi ta predstava, ze aj ked budem starsia tak to tetovanie budem musiet mat na svojom tele... a mozno by sa mi to casom aj prestalo pacit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Nie v každom zamestnaní to berú...
Tetovanie beriem ako jazvu, pripomína mi to čo som robil, a aký som bol v tom čase sprostý Chcel som si dať tetovanie keď ma pred pár rokmi zrazilo auto a ja som vyviazol len s obrazneým kolenom a jazve na ruke ale vtedy mi to mamička nedovolila
Viem čo, neviem kam.