Čaute ...Chcela by som sa vás opýtať a zároveň poprosiť o radu, že kde by som mohla predať vlasy za najlepšiu cenu? Nejedná sa tu konkrétne o moje vlasy, ale o vlasy mojej sestry (fotku pošlem neskôr, keď zistím kde všetko je...totiž birdz som si
@omegared predavanie vlasov mi praveze take nepride divne, da sa na tom slusne zarobit ak potrebujes a urcite by som to neprirovnavala k mocu ani soplu...
Tvoj názor beriem...ale v dnešnej dobe sa dá speňažiť všetko...a vlasy sú tou najbežnejšou vecou...A prečo nie?...Je mi ľúto ich vyhodiť do koša, keď niekto ich viac potrebuje ako ona
@tatianaclare - Nemám skúsenosti, ale myslím, že ak im zavoláš a porozprávaš sa s nimi, tak sa dozvieš viac. Určite je lepšie tam dojsť osobne, ako vlasy posielať. A kočka má riadné vlasy.. Radosť pozerať. Aké prípravky používa?
@omegared Príčesky, predĺžovanie vlasov, parochne, dredy.....všetko Proste, keď niekto nemá vlasy, ako dar od prírody, tak jednoducho sa to dá vylepšiť týmto spôsobom...Nevidím natom nič "úchylné"
neviem, odkial si, ale ako pise @2 s kadernictvom renelook mam osobnu skusenost.
ale vzdy je vhodnejsie nechat sa ostrihat priamo tam, lebo ked donesies uz len odstrihnuty cop, su na tom vacsie straty, kym si to vycesu, zrovnaju, ocistia proste do tej finalnej fazy, kedy je to pre nich vhodne na vykup.
tebe jebe? doteraz si este nezistil, ze sa vyraba nieco ako parochne a pricesky?
a ze z prirodzenych vlasov su najkvalitnejsie a najprirodzenejsie vyzerajuce?
@tatianaclare - Koľko má? 7 rokov? Parááááda!!! Pozdrav ju, kočku A nech sa vám darí, ja tam o rôčik pocestujem tiež Potom, ak nezabudneš, mi, prosím, oznám, ako to dopadlo Držím palce
@dantex Mikádo... Po prvé: Pár eur to rozhodne nebude a po druhé: Lebo ona to chce a ja nie...A preto, lebo prednedávnom dovŕšila 7 rokov, tak to píšem za ňu
@omegared - Keď človek pomôže, tak prečo nie? Čo ak nejaká žena prejde chemo a čo potom? Umelé vlasy vyzerajú strašne, nedá sa s nimi nič robiť, ale zato vlasy takéto sú pre to ako stvorené. A keď vykupujú, tak vykupujú, prečo nie? Nakoniec, si chlapec a prd sa do toho rozumieš
@luc.ka Ďakujem, ale pobočka sa mi zdá, že je len v Bratislave a ja bývam v Prešove Takže nevýhoda...V každom prípade ďakujem... tak RENELOOK bude mať asi šťastie hahha...no uvidíme...ešte mám čas na rozmýšľanie
@tatianaclare - Jasne, jasne, pekne podrobnosti, že koľko šlo dole, ako vám to vyšlo a tak.. Ja som v siedmych rokoch bola na Kleopatru ostrihaná Na fotku sa teším
@luc.ka Ejha...To je dobré... moja sestra má vyše 100 cm...samozrejme na fotke sa to zdá viac, lebo ich má po kolená, ale musíš brať fakt, že má 7 rokov a k tomu primeranú výšku tela
To mi pripomína ako mi raz jeden (ch)ujo povedal, že mám radšej predať vlasy ako si dať dready (volala som akurát s bratom, chcel postrážiť deti, hovorila som mu, že dnes nie lebo si nechávam robiť dready - lets just say, že ľudia v MHDčke sa radi rýpu zjavne do cudzích hovorov a do vecí do ktorých ich nič nie je).
@trdelniiiq To by som skôr prerobila, ako zarobila Ale popravde menší výlet do Bratislavy by mi nezaškodil, keďže som tam nikdy v živote nebola...hmmm...Ale so sestrou ma tam nepustia, takže bohužiaľ NIE... ale ďakujem za reakciu
@tatianaclare ved ak by vam dobre zaplatili, myslim, ze celkom dost by sa vam este aj zvysilo. 11 eur za cestu tam a 11 spat zas tak vela nie je, ked ma hentake dlhe vlasy ako na fotke - a teda vam mozu celkom slusne zaplatit
@tatianaclare@omegared viete o tom, že niektoré kaderníčky si odkladajú vaše vlasy, keď Vás ostrihajú ?
Ja som už o tom počul, že to robia aj na Slovensku, a vedia to využiť na príčesky, a ešte Vy im platíte za ostrihanie
@dandybrendy Prepáč, ale tvojmu komentáru akosi nerozumiem, keďže @1 pridal len toto O.o ....či jak to tu je...(podotýkam som na birdzi, len niekoľko minút) Môžeš mi to ešte raz vysvetliť, že komu ten komentár patril? Možno to bude tým, že môj mozog je už asi predaný
@dannyd14 Takže teraz som debil ja alebo ty?...V lepšom prípade obidvaja, aspoň nebudeme sami hahha (ooops, teraz sa obávam, či som aj tvoj koment pochopila, lebo ako som už spomínala mám predaný mozog hahhahaha)....ehm. môj trápny pokus o vtip
Aha...no...chápem to správne toto? @1@2@3 to sú akože čísla otázok, hej?...To ste mi nemohli skôr povedať?...Čo vám poviem "blond rozum"...trvalo mi, kým mi to došlo...ospravedlňujem sa za domotanie celej konverzácie (ale už sa opakujem, ešte sa len učím tento systém na BIRDZI)
@dannyd14 Tak sme dvaja hahha dobre, no zasmiala som sa na sebe a určite som svojou nevedomosťou pobavila aj ostatných ...Šak, jak by si aj mohol, ani ma nepoznáš ...Ale aj takí ľudia existujú...Popravde...minule som rozmýšľala, ako ťa niekto môže neznášať, keď sa len na teba pozrie...hmmm...to by bola ďalšia téma na fórum
@dannyd14 Vidím...Šak ľudia, čo vidia je len môj obrázok a moje komentáre haha...no škoda, že sa tu nedá dať hlas...Lebo niekedy, keď žartujem, tak to niekto nepochopí a podľa tónu hlasu sa to dá rozpoznať rýchlo
Tvoj názor beriem...ale v dnešnej dobe sa dá speňažiť všetko...a gatky sú tou najbežnejšou vecou...A prečo nie?... neni ti ľúto ich vyhodiť do koša, keď niekto ich viac potrebuje ako ty?
Ehm. teraz neviem čo si mám o tebe myslieť, ale buď si istý, že to nieje nič pozitívne...Na základe tvojich komentárov...no...ale očividne asi to nemáš v hlave celkom v poriadku...Takže budem sa tváriť, že ťa ignorujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
» www.renelook. sk/DWvykup-vlasov.htm
ale vzdy je vhodnejsie nechat sa ostrihat priamo tam, lebo ked donesies uz len odstrihnuty cop, su na tom vacsie straty, kym si to vycesu, zrovnaju, ocistia proste do tej finalnej fazy, kedy je to pre nich vhodne na vykup.
tebe jebe? doteraz si este nezistil, ze sa vyraba nieco ako parochne a pricesky?
a ze z prirodzenych vlasov su najkvalitnejsie a najprirodzenejsie vyzerajuce?
zavisi samozrejme od kvality, hustoty, dlzky aj farby. cim svetlejsie/hustejsie/dlhsie/rovnejsie, tym viac eur
uf no presov je teda dost daleko skoda, ale i tak by jej za take vlasiska mohli dost zaplatit
Ja som už o tom počul, že to robia aj na Slovensku, a vedia to využiť na príčesky, a ešte Vy im platíte za ostrihanie