V podstate by som bol rad,keby moji organy mohli este niekomu posluzit. Ale urcite by som to chcel mat nejaku zaspecifikovane, ze co presne. Stalo sa nejeden raz, ze pozostali po otvoreni truhly zistili, ze z neboztika nezostalo pomaly nic, koza,kosti a kopa organov boli odstranene.....cize urcite by mi koza zo zadnej casti tela nerobila problem a mozno vnutorne organy, ktorych vybratie by nemalo vplyv na moj vzhlad po smrti
Nemám s tým problém. Aj keď s tkanivami a bunkami to vie byť trošku biznis, aspoň teda v ČR, čo viem.
Ale v konečnom dôsledku budem po smrti, tak nech sa kapitalizmus kľudne živí na mojich tkanivách, snáď niekomu i tak pomôžu.
@warble ono sa to hovorí, že motorkári sú darcovia orgánov, ale ako hovorí Patrixo, v skutočnosti je mnoho orgánov tak poškodených po havárii, že sa nedajú použiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
toto odmietam, ked vidim, co ti ludia s tym robia
Ale v konečnom dôsledku budem po smrti, tak nech sa kapitalizmus kľudne živí na mojich tkanivách, snáď niekomu i tak pomôžu.
Inac ja som tu raz zalozila rovnake forum
ten kto by nechcel, by ani nemal dostať orgány vtedy, kedy by ich potrebovať on.
Ja sa kľudne rozdám, mne to už bude nanič