ak myslíš také ankety, kde sa dá vybrať viac možností, tak som ZA. Pretože aj také ankety existujú a v niektorých otázkach sú nevyhnutné, uvediem príklad:
"Ktoré z týchto spotrebičov máte doma?
možnosti:
práčku
chladničku
počítač
televízor..."
Takže preto som za. Ale ak to majú byť nejaké kvízy, kde má po vyplnení vyjsť nejaká vec, tak som PROTI. Preto treba vysvetliť, o čom vlastne táto anketa je.
ani za svet, podobne trapne tesky ako na facebooku? a este ze by sme ich sami vytvarali? to by boli tuna testy typu:"ake dlhe pero mas?" a podobne, kde by aj tak vychadzali len hluposti
Bože, všetci (takmer) reagujete ako keby ste to museli robiť nasilu (vypĺňať tie testy). bolo by to aspoň spestrenie... nebráňte sa všetkému novému, podľa mňa aj birdz by mal ísť s dobou a nasledovať trendy vo virtuálnej komunikácii
btw. ak by sa mal tomas s každým vylepšením birdzu radiť s pomerne stereotypnými užívateľmi a všetko robil tak ako oni povedia, birdz by zanikol, keďže sponzorom o návštevnosť....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Stačia mi na FB.
Musím povedať, že toto je fakt jebnutý nápad.
"Ktoré z týchto spotrebičov máte doma?
možnosti:
práčku
chladničku
počítač
televízor..."
Takže preto som za. Ale ak to majú byť nejaké kvízy, kde má po vyplnení vyjsť nejaká vec, tak som PROTI. Preto treba vysvetliť, o čom vlastne táto anketa je.
to uz ked tak tak vyrobit nejaku BIRDZ hru ktoru by hrali cez net medzi sebou birdzáci...
btw. ak by sa mal tomas s každým vylepšením birdzu radiť s pomerne stereotypnými užívateľmi a všetko robil tak ako oni povedia, birdz by zanikol, keďže sponzorom o návštevnosť....