btw tato anketa je tu nato aby som vedela komu poslat pozvanku na vianocne birdz stretko .. ktore mam v plane tak trocha organizovat cize ak mate v plane hlasovat za NIE .. nemusite
@6 ja som bol hned proti a viackrát som to napísal - anketa s možnosťami nie je anketa...v ankete nie je dôvod prečo by sa malo diskutovať o daných možnostiach..
a k téme: som proti, lebo aj tak bude v Bratislave..
@15 ja teda neviem - ale pre mna je anketa: a, b, c - vyberiem si .. alebo si neviem vybrať...a mám smolu. Tam to končí...a žiadne diskusie (dodatky) nemajú čo hľadať
@27 telefonicke popripade audiovizualne prepojenie mas jak studio na stadione niekde a moderatora v domacom studiu napr v zahorskej bystrici v markize a v prahe na slavii na futbale by boli dva stanovistia a medzi nimi telemost chapes co ja rozumiem?
nie,ved na čo to je dobré?s tymi s ktorymi sa chcem stretnut si to nejak dohodnem,..a na to stretko aj ked bude nepridem kvoli urcitym ludom ktory tam pravdepodobne budu..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Forum BEZ MOZNOSTI je na normalnu diskusiu, urcite dakto chce o dacom pisat a nepocituje potrebu tam davat moznosti
Anketa je standartne jednoducha otazka s moznymi odpovedami, predpoklada sa ze vacsina ludi bude iba hlasovat, tu a tam sa dakto vyjadri...
myslim ze obe maju opodstatnenie
lebo inak by som musel zaciarknut moznost NIE
no pritom chcem povedat, ze stretko by bolo fajn, ale ja by som sa nan asi nedostal kvoli skole.. urcite nie na vianoce - pred skuskovym..
a k téme: som proti, lebo aj tak bude v Bratislave..
Hovoril som len za seba, že do Bratislavy kvôli tomu asi nepôjdem.
no a ja som nhodou rada že to tu je.... ta možnost komentov
LUDIA KTO BY CHCEL UROBIT STRETKO V KE?kto by tam aj prisiel? nikto co? P