Tak sme sa ja a @silvinka111 rozmysleli, že by sme si mohli dať, ako birdz komunita, vytlačiť nejaké tie tričká. Nech keď prídeme na stretko, vieme kto sme kto, alebo keď zorganizujeme (čo sa asi nestane, ale nápad je to pekný) nejakú väčšiu birdz akciu, aby sme mali prehľad. Prípadne na iný účel, alebo len tak...zisťujeme priebežný záujem, či má vôbec cenu to začať riešiť. Urobili by sme čierne/biele tričká, s tým, že by na nich mohlo byť napísané že sme z birdzu a vzadu na chrbte aby bol nick (tí čo nechcú nick alebo chcú ostať v anonymite by si tam napísali proste čo chcú)...a tak by sme mali rovnaké tričká.
Dole mi teda môžete vynadať za blbé nápady, alebo napísať, či by ste mali záujem, a tiež to, čo by ste na takom tričku chceli.
Zatiaľ sme prišli na nápad z titulne strany I love Birdz, ale iniciatíve sa medze nekladú. Tak, realizujte sa
podla mna je birdz socialna komunita, a nie nejaká organizácia. Stretká by mali byt neoficialne, určite by som nechodil s tričko BIRDZ po meste. To je to isté ako eby som si dal facebook, twitter, myspace alebo niečo podobné na tričko. Možno by stačil len nejaký pásik okolo ruky (nemyslím tým židovský pásik a znak) alebo iné poznávacie znamenie. ALe každopádne dobrý nápad, no uvítal by som keby som mal na tričku svoj birdznick... a tým by som nerobil reklamu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Dole mi teda môžete vynadať za blbé nápady, alebo napísať, či by ste mali záujem, a tiež to, čo by ste na takom tričku chceli.
Zatiaľ sme prišli na nápad z titulne strany I love Birdz, ale iniciatíve sa medze nekladú. Tak, realizujte sa
chvalit sa nefungujucou strankou plnou zabednencov zatial v plane nemam
@turgon pre teba špeciálne môžeme objednať aj tie
ako nič v zlom, ale hanbila by som sa v tom chodiť,
radšej si dám vytlačiť tričko s logom firmy vyrábajúcej toaletný papier -.-
nehcelo by sa mi každému vysvetlovať čo to je za stránku...
ale ak by dakto chcel, tak mu vyrobím!