Ano chcel by som byt Prve co by som spravil, tak by som dal velmi, velmi, velmi kruto popravit 98% politikov na celom...dalej by som dal zatknut vsetkych clenov Bilderberg group a rodinnych prislusnikov Rothschieldovcov + ich tajnych agentov - takisto popravit, kruto, nedostojne a potupne. "Strazcov" "teroristov" v Guantaname by som nechal zavretych v podobnych podmienkach ako boli ich vazni a takto by som pokracoval az kym by som nezmietol zo Zeme vsetku tu haved co likviduje planetu a ludi....a popri tom by som zacal politiku Racionalneho vyuzivania zdrojov, Ochrany prirody a Recyklacie.... Prosim, pomoze mi niekto?
Ked sa pozrieme na jediny oficialny udaj, cize vysledky volieb v roku 2006, tak vidime, ze KSS je najsilnejsiou a do poctu aj navacsiou mimoparlamentnou stranou
zas az tolko nezarabaju.... ok maju sa dobre dovolenky auta domy je to super jop ale nemusite byt politici a mozte sa mat aj ovela lepsie vsetko je na vasej sikovnosti a ja chudobny umriet nemienim avsak hoci velmi rad diskutujem zastavam svoje nazory a nie raz som sa hadal proti vacsine do situacie aka je momentalne by sa mi hrnut nechcelo.... spolupracu s nikym kto tam je by som si nevedel predstavit ani v najbujnejsich predstavach....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
blava? bleeeeee
Som v KSS
Politikom? Kradnúť a obohacovať sa na úkor iných, chudobných a pracujúcich ľudí? Jasné! Sem s tým!
Ked sa pozrieme na jediny oficialny udaj, cize vysledky volieb v roku 2006, tak vidime, ze KSS je najsilnejsiou a do poctu aj navacsiou mimoparlamentnou stranou