momentalne ano, inak po tom netuzim a ani mi neprekaza chodit mhd .. ale som chora jak svina a samozrejme musela som ist do prace dnes aj vcera v takomto stave a rano by som dala vsetko za to aby som mohla ist autom
@l1me aha no ja som to brala tak, že či v buducnosti chcem mať auto... aj u nas si všetci robia vodičák, ale ja nejdem, lebo to nepotrebujem, v BA mám všetko a keď idem inde tak spojmi a takto mi to zatiaľ vyhovuje...
@l1me každý máme nejaké "záľuby" alebo niečo, čo nás fascinuje... Pre mňa to bolo vždy auto, ak teba autá nezaujímajú, nevidím na tom nič divné. Pre veľa chalanov je to ale skôr len "ego boost", inak povedané, aby mali čím machrovať a ohurovať baby.
Netúžim po vodičáku ani aute. Nemám nejaký konkrétny dôvod ale minimálne teraz by to boli pre mňa len zbytočné starosti. Zatiaľ si vystačím s Regiojetom a MHD.
to bude tým že nemáš vodičák takže nešoféruješ a preto ti netreba auto. ale pre mňa je auto proste super vec je tam teplo alebo zima ked potrebuješ dá sa tam spať a vela incých vecí. Takže áno túžim po aute hádam dáke bude.
neznášam hromadnú dopravu (možno tak okrem vlakov ak nie sú preplnené) takže auto chcem veľmi veľmi , ale ešte som sa nedostala ani k vodičáku ako jediná z rodiny samozrejme (ach)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
» www.topreality.sk/...
ahoj ja som najivna a fakt neviem moc soferovat
aj tak sme vsetci
-ked zacnes pracovat nebudes mat nato tolko casu
-uz teraz njeje lacny a casom bude este drahsi ako vsetko
-prve dva roky ti ho zoberu za kazdy priestupok aj ked ho nechas v sufliku skusobna doba sa rata