4ky kozy? hrabe ti? aby sa ma niektori bali a v 20 aby už som ich mala niekde pri kolenach? a aby som kvoli toum mala problemy s chrbticou ?
a mzoon by so mto vsetk ochcela.. ale ekd potom by som bola pre niektorych taka... nedosiahnutelna a ja so mso sebou ako-tak spokojna, moj chalan tiez cize..
@zuzana236 nemá nadváhu, pás má okolo 65, veď číslo podprsenky nezáleží na tom aké má brucho, ale len na tých prsiach.. proste sú to košíčky 2 a to by boli aj pri menšom bruchu..
nemozes mat miery 90:60:90 a pritom 4ky prsia , ved to by si mala ovela vyssi obvod prs ako 90 , jedine ze by ti vyseli dole az po pupok ale to by si zase mala vacie miery brucha
prsia také mám, úsmev taký mám, nohy mám dlhé až po zem (to asi aj stačí), štíhla postava je zbytočná, lebo nepôsobí žensky....hm, asi začnem byť spokojná...
ako meriam, tak meriam....ani za boha mi nevychadza 90cm na 4ky prsia.....ak uz tak 90-60-90...a k tomu pasuju 2-3ky ....alebo k tym 4kam...tak 100(110) - 60-90 ....a na to, aby bol clovek sexy, nepotrebuje taketo miery, ci stihle nohy dlhe nohy...
ja mozno take miery nemam ale svoju postavu povazujem za dost sexi ako aj vacsina muzov a chalanov v mojom okoli :d usmev mam taky aky v danej chvili chcem mat :d
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
a mzoon by so mto vsetk ochcela.. ale ekd potom by som bola pre niektorych taka... nedosiahnutelna a ja so mso sebou ako-tak spokojna, moj chalan tiez cize..
a inak nie, hentie miery sa mi nepáčia, lebo na mňa pôsobia neľudsky, a veľké prsia ani za svet, strašne obmedzujúce... ten úsmev jedine
Snívajme ďalej.
Ja som spokojná
ale chcela by som byť ešte čosi štíhlejšia hlavne nemať tie hnusne boky..a stehna :/
štvorky v pohode, ale o tých mierach sYlno pochybujem že majú so sexsymbolizmom v skutočnosti niečo spoločné.
ty si tomu predsa nepochopil to ide presne o to,ze ci niekto by tak chcel vyzerat ze 90-60-90 a pri tom 4ky
v tom je to čaro
... ak sa to berie tak ze tie miery su myslene vseobecne ako idelal ... inak to v skutocnosti vobec nieje o 90-60-90
zvysok hej preco nie
a tie miery.. prsia mám 89, a ostatné tiež nie je na zahodenie.. nie som až tak ďaleko od tých čísel
alebo tak
a 4ky prsia rozhodne nie, to som spokojná