Otázka je postavená všeobecne nehladiac na podmienky KTORÉ sú v tomto prípade dôležité! Ak by ste mali domov, peniaze, teda zázemie rozumieme sa, prácu stály príjem mesačnej mzdy, a toto je najdôležitejšie, zázemie, na výchovu dieťata, to znamemá - mentálna vyspelosť a podmienky, aby dieťa vyrastalo v čistom prostredí u rodičov, ktorý by ho učili a starali by sa ja hovorím - prečo nie AK opakujem ak by toto všetko bolo splnené, od veku 15, rokov čo je občan už slovenskej republiky hovorím prečo nie... hovorím pri splnení všetkých podmienok. Ak by čoilen jedna chýbala, život a vývoj dieťata by bol zásadne ohrozený, porušoval by sa zákon a doležité je pripomenúť legislatívu zákona o opatrovaní a výchove dieťaťa.
Moja spolužiačka ešte nemá 15 a už sa jej dieťa narodilo a môj názor je len taký že neporodila decko sebe ale svojej matke. Tá sa o to dieťa musí starať predsa kým ona nevyštuduje. Ale dievča si pokašlala celý život.
ty si asi na drogách, zakladať, takúto anketu, neviem kto by chcel mať dieťa v 15, neviem ako ťa takéto niečo mohlo napadnúť..ale asi ty by si chcela, keď zakladáš takéto úchvatné ankety
Preboha! Sama si ešte len decko!!!...a ty tu dávaš také otázky, pritom ani o šrečka by si sa postarať nevedela. A máš blbých 11 rokov, a veci typu "dieťa" ťa nemajú,čo zaujímať! Kde ten svet speje... Vidím,že tie prázdniny majú pre tak retardované deti, ako si ty ,veľmi deštruktívne účinky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
bicykel už nieje vysnivana vec terajšich deciek Teraz letia iPody
2. odmietam sa o ne starať, kým nemusím
3. a v tomto veku určite nie
4. hm....
5. tá posledná možnosť je len v ženskom rode?
a nikto by vtedy nechcel (cierni sa nerataju