možnože raz, s nejakou krabicou na hlave? "(Správne vidíme len srdcom,) to podstatné je očiam neviditeľné"
možno na pamiatku na svoju mladosť alebo ako darček priateľke (ak nejaká bude), alebo mamke... nech jej ma má čo pripomínať, keď budem na výške ... aj keď o to sa dostatočne asi postará tohtoročný darček
ja už som namaľovaná a je to v jedálni aj sestra tam má... ale som tam strašne odutá! a ešte aj baculatá. To si pamätám. V tedy sa mi nechcelo celú dobu naňho usmievať A stále ma musel upozorňovať nech sa nehýbem Sranda, ako si to dobre pamätám
Ahoj, myslíte že by mohol byť celkom vhodné prekvapenie pre muža keby som ho dala namaľovať z fotky na portrét maliarovi??? a potom mu to odovzdať čo myslíte, potešilo by? je to pre môjho chlapa..
Alebo lepšie keby som sa namaľovala ja? alebo nás dvoch? problém je ten že na tom portréte ma nikto nemôže vidieť s ním, alebo jeho so mnou. čo myslíte
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
@lawey Narcizmus žije
možno na pamiatku na svoju mladosť alebo ako darček priateľke (ak nejaká bude), alebo mamke... nech jej ma má čo pripomínať, keď budem na výške ... aj keď o to sa dostatočne asi postará tohtoročný darček