Neda sa to povedat este teraz. Mam este malo rokov a ktovie co bude v buducnosti. Rozhodne sa nicomu nebranim. Zatial mi je dobre tu kde som...a som tu rad. Mam okolo seba super ludi na ktorich mi zalezi.
Myslim si ze nejde o to kde sme ale s kym sme. To nas robi stastnimi. A je zle zabudnut na niekoho, len pre svoje vlastne stastie. Priatelov si treba vazit. A nie zamenit ich za jednu osobu, pretoze ta osoba tu nemusi byt navzdy a potom je neskoro sa vratit, pretoze uz vas nebudu brat ako pred tym...
No jasne, ze by som chcel zmenit radikalne svoj zivot. Chcel by som mat o par miliard euro viac a chcel by som odist ak nie zo slovenska tak z nitry urcite.
Vždy keď sa mi nedarí, tak sa zanžím ho zmeniť D Kebyže sa o to pokúsim len raz do roku, abo len kazdý buduci rok, tak by som bol ani neviem kde ešte D
chcela by som ísť ku kaderníčke a zbaviť sa mojej skolióz desiateho stupňa. a hlavne by som chcela prestať byť taká roztržitá a nesústredená. a konečne sa začať správať dospelo a samostatne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
--
(Ale nie. Zhnijem, zdegenerujem, zdebilniem, zakrpatiem, a nakoniec nerušene sublimujem.)
Myslim si ze nejde o to kde sme ale s kym sme. To nas robi stastnimi. A je zle zabudnut na niekoho, len pre svoje vlastne stastie. Priatelov si treba vazit. A nie zamenit ich za jednu osobu, pretoze ta osoba tu nemusi byt navzdy a potom je neskoro sa vratit, pretoze uz vas nebudu brat ako pred tym...
@zuzanne112 Si to vystihla úplne najviac!