kvoli vlastnému súkromiu je to dobré, chcela by som aj teraz vlastný byt v meste lenže neviem kto by sa tam potom staral o všetko čo robí doma mama teraz ...obed, pranie oblečenia, žehlenie a ostatné domáce práce
bez rodičov je to fajn, ale nechcela by som žiť sama...naši sú včil na dovolenke, odišli 6 dní dozadu a dojdú za 6 dní a keďže som aj chorá, celý deň ležím v posteli a už ma tá samota trochen ubíja....a aj tak celkovo...naši chodia tak 2x ročne na dovču bezo mňa a vždy po pár dňoch to začína byť nepríjemné...že vždy keď sa vrátim domov zo školy, nemá sa ma ani kto spýtať "ahoj, aký si mala deň" alebo "čo si dáš na večeru?"...chápete takže žiť bez rodičov je fajn, ale nechcela by so žiť sama
chcela... no nie sama, ale bez rodičov... a jasné, že aj z dôvodu slobody, no rada by som si vyskúšala, či sa viem o sebe postarať sama... musela by som robiť na vlastný chlebík a veľmi by ma zaujímalo, či by som stále míňala peniaze na to, čo míňam teraz, či by som uvažovala viac... veď viete ako to myslím, vlastné love idú preč ťažšie
ale tak ešte ten rok vydržím, urobím maturu a potom na výške... privát alebo intrák... niečo podobne v inom meste začne
aaaaaaaaaaaaaaano to chcem po nicom inom asi ani netuzim... fakt... sama bez nikoho nigdo sa do mna nestara nikoho nezujima co robim gde som... nebolo by to uzasne???
Bez rodičov áno- na istý čas, prípadne sa pravidelne vracať na návštevu
Sama v byte, v dome- to by som trpela ako pes, lebo aj keď ma niekedy chytí samotárska nálada, potrebujem vedieť, že na blízku je niekto, za kým môžem ísť.
Som zvedavá, ako sa mi bude páčiť na intráku, možno sa vrátim k tejto diskusii a napíšem nový názor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
aj ked by bol zrejme moj zivot potom o dost komplikovanejsi,myslim ze by mi to za to stalo...presne ako ste uviedli-sloboda,nezavislost
ale tak ešte ten rok vydržím, urobím maturu a potom na výške... privát alebo intrák... niečo podobne v inom meste začne
zažil som oba prípady a zatiaľ je lepšie rodičovské hniezdo
Sama v zmysle úplne izolovaná (s pravidelným prísunom vzduchu, potravy, teplej vody a Jane Austenovej) áno.
Sama v byte, v dome- to by som trpela ako pes, lebo aj keď ma niekedy chytí samotárska nálada, potrebujem vedieť, že na blízku je niekto, za kým môžem ísť.
Som zvedavá, ako sa mi bude páčiť na intráku, možno sa vrátim k tejto diskusii a napíšem nový názor