no....ja si postapokalyptický svet predstavujem tak, že proste tá apokalypsa už skončila a zase je všetko krásne a bezpečné a proste vyzerá všetko jak z jehovistického časopisu a väčšina ľudí je mŕtva a celý systém je spadnutý a všetko je zadarmo a prežili sme len my dobrí ľudia a proste slniečko a zelená trávička a ešte sú všade opustené autá na ktorých sa môžem voziť koľko chcem taže jó, chcela!
Veľmi dávno som sa na Birdzi takto nezasmiala, ďakujem
A inak by to bolo hrozné, nešoférujem a na bicykli by som sa dotrepala možno na tretie susedné sídlisko.. Pre mňa by celé čaro rabovania hlavne marila obmedzená mobilita.
ale veď predsa tam by si mohla šoférovať! žiadni cajti alebo čo, prázdne cesty, žiadne dopravné predpisy, najťažšia časť šoférovania odpadá, zvyšok je proste pure joy
áno aspoň chvíľku .... a mnohé veci by boli aj lepšie ...@36 presne super prázdne cesty ... by som sa aj zabezpečila pre budúcnosť ... veď minule už som mala aj taký sen ....ach to bolo super byť v obrovskej knižnici plnej kníh a môcť ich vlastniť ale nemohla som ich uniesť všetky ... skoro ma kvôli tomu skántrili
jooooj, chcela.... ale pod podmienkou, že by ma neohrozovali trifidi, zombíkovia, kanibali, prípadne iné kreatúry a mala po ruke doko muža na robenie ohňa a plodenie detí
@fragile presne ona sa mi vybavila pri čítaní tohto fóra veľmi hlboko vo mne zarezonovala... hlavne otázky, kam až siaha ľudskosť pri ohrození pudu sebazáchovy. inak aj boh múch od goldinga je dobrá paralela pre tieto úvahy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Ale teraz vážne. Nie.
kto by nechcel ? ♥
ak by som musel, zil by som
a podľa mňa elektronika v autách by fungovala a inú mi netreba
plus ďalšia výhoda, by som sa mohla vyjebať na školu
nieco ako v Last of Us alebo stalker
NIE!
konecne by sa mi vyplatili hodiny hrania falloutu,
Veľmi dávno som sa na Birdzi takto nezasmiala, ďakujem
A inak by to bolo hrozné, nešoférujem a na bicykli by som sa dotrepala možno na tretie susedné sídlisko.. Pre mňa by celé čaro rabovania hlavne marila obmedzená mobilita.
ale veď predsa tam by si mohla šoférovať! žiadni cajti alebo čo, prázdne cesty, žiadne dopravné predpisy, najťažšia časť šoférovania odpadá, zvyšok je proste pure joy
@fragile presne ona sa mi vybavila pri čítaní tohto fóra veľmi hlboko vo mne zarezonovala... hlavne otázky, kam až siaha ľudskosť pri ohrození pudu sebazáchovy. inak aj boh múch od goldinga je dobrá paralela pre tieto úvahy