Mala som kedysi v začiatkoch vzťahu také stavy... Chvíľkové... Ani najmenej nato nie som nato hrdá,že ma to napadlo... No ak by sa našiel úplne maximálne dokonalý človek,pre ktorého by to stálo zato,tak asi nerozmýšľam ... No momentálne som najviac spokojná s tým čo mám .. Nechystám sa na tom nič meniť .
@mayben ja som sa so svojou rozižiel, lebo som si uvedomil že niečo cítim k inej... ale nakoniec ma tá druhá odmietla takže som ostal single... ale neľutujem to
@mayben nie je mi to ľúto, kedže som aspoň vyriešil jeden konflikt vo svojom srdci
Ak niečo také riešiš ty, najprv si polož otázku, s kým budeš viac šťastná. Pre toho, ktorého opustíš, to môže byť rana, ale je to lepšie než naďalej predstierať, že chceš iba jeho a nikoho iného.
@antifunebracka tak dávno áno...a nie raz.....na začiatku...ale neurobila som tak...ale i on mňa kedysi chcel nechať..a to ma v poslednej dobe začalo zožierať... :/ i keď to bolo tiež dávno.................
@antifunebracka ako my sme to už dávno spolu prekonali......ale teraz mám nejaké blbé obdobie, kedy rozmýšľam nad minulosťou..nvm prečo....a začala som si na to spomínať a prišlo mi ľúto, že sa také čosi muselo vôbec niekedy udiať :/ ...
@antifunebracka ...ale ja nechcem také depkovacie obdobia! tých mám už dosť za celý doterajší život :/ ....ah...nechápem sa, čo mi je!?! ......asi máš pravdu, mala by som to vypustiť z hlavy .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Ak niečo také riešiš ty, najprv si polož otázku, s kým budeš viac šťastná. Pre toho, ktorého opustíš, to môže byť rana, ale je to lepšie než naďalej predstierať, že chceš iba jeho a nikoho iného.
a to bola este gigantickejsia pica...
myslim si, ze pokial vas pritomny partner lubi, je voci nemu velmi nefer ho opustit kvoli inej...
Vždy kvôli tomu istému.
Teraz som s ním
fuckin yeah!!