ak sem to dobre pochopil tak uz som to aj urobil.. ak to bolo myslene napr ze vymyslis pre nu nieco (basnicku, text, pesnicku) a to je das (napr na dokaz lasky) tak hej
@passko ano aj...alebo aj tym ze si napises status, v ktorom vyjadris nejake sklamanie/radost, kt. ti ta osoba sposobila, lebo vies ze to isto bude citat a pochopi, ze to bola narazka na nu
@passko@coloredbrain detto totalna ignoracia a nemyslim, ze by to tie osoby nechapali, teda aspon ja som o tom presvedcena, ze to musia chapat aj keby nechceli, ved musia vediet o co ide, co sa stalo alebo pod. (alebo si len ja fakt zle myslim a jediny, kto nechape, ze tym nic nedosiahne som ja sama)
Vždy keď zdieľam nejaké vety ktoré ma z nejakej pesničky /knihy zaujmú, tak sú odkazom pre niekoho.... bohužiaľ ten niekto je vždy chlapec...a bohužiaľ chlapi náznakom a odkazom nerozumejú -.-
@cryingwords aj keby sem cely zivot pisal cokolvek co je pre nu aj keby som tymto narazal na nu, na nas, na minulost.. aj keby to ona chapala. tak aj tak to nema vyznam.. :/ ignoracia je tam ale viac tam je to ona nie ze tomu nechape ako to bolo myslene ale nechape ako sa ten druhy citi a neriesi to.
@cryingwords naposledy som to seriozne robila, keď som chcela bývalého pripraviť, že sa blíži rozchod, aj tak sa tváril prekvapene aj cez to všetko moje odmerané správanie a pesničky typu "this is the end, my only friend, it hurts to set you free"
Hm, asi päť rokov dozadu som mala veľmi, veľmi nasratý status na ICQ ( ) otvorene namierený voči jednej osobe. Keďže mne ho nezobrazovala, zabudla som ho a nechala ho tam asi dva týždne. Akonáhle mi napadlo ho zmazať, dotyčná sa ozvala s tým, či sa ešte hnevám
keď som mala asi tak sladkých 16, tri sme tu boli tak srdervúco namotané na toho istého júzera a všetkými blogmi a statusmi sme vlastne niečo veľmi nenápadne naznačovali (navzájom si) a boli to fajn časy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
A inak na birdzi nikomu... Na fb asi trikrát, možno 4... už si nepamätám