NIE!!! Stačí, že aj nejakí väčší hnusní fagani jazdia ako hovädá a sú nebezpeční, nieto ešte takí krpci. Navyše keby za to ani nemohli ísť nakoniec do lochu.
nie preboha ako, ja sa ešte považujem za celkom zodpovedného človeka, lebo viem, že ak sa na to nebudem cítiť, tak si ten vodičák nezrobím ani v 18... ale väčšina ľudí chce mať vodičák hneď, jak môže, pričom nie každý na to má
myslím že sa to dá, ked požiadaš a máš dôvod (napr. vozenie opitého fotra a iné kktiny si treba vymyslieť) tak sa to môže podariť.......ale osobne si myslím že 18 rokov je akurát hranica, pretože vela mladých bude sekať šumacherov a potom by aj tak dopadli
Nie najviac vožralích vodičov je 18 - 25 ročných - a nechcem si predstaviť čo by robili 16ročný ak by dostali auto do rúk a chceli by svetu ukázať aký sú majstri vodiči, nech si kúpia zatial babetu.
no to by bolo staci sa kuknut na 18 rocnych vodicov a je mi zle...ja vodicak nemam, ale ked vidim tu skurvenu nezodpovedanot a machrovanie u 18 a viac rocnych neviem si predstavit u 16 rocnych.
18 rocni typci sa na cestach zabijaju lebo su nezodpovedni a potom pride clovek, co napise BY s makkym I a chce vodicak? LOLZ... NIKDY, mas cas. Ja som do 18 nesedel za volantom, soferovat som sa naucil v autoskole a v utorok dufam prejdem
podľa mňa by sa mal dať nie na 16 ale 21... lebo moji spolužiaci sú napr. kkti a kebyže majú auto tak z domu ja nevychádzam.... večne zhúlený a napitý (zhúlený Marihuanov)
V Amerike to majú a sleduj, akú nehodovosť na cestách tam majú... Podľa mňa takíto mladí ľudia ešte nemajú toľko zodpovednosti (česť výnimkám), aby mohli riadiť auto. Na jednej strane by to bolo fajn, ale má to oveľa viac mínusov, než plusov.
Stačia mi títo fachmeni okolo 18. Keď to pozeráš jak jazdia tak polovica z nich plyn brzda, za retardérom stále rozdurovať a eeeee na plný plyn. Demencia.
Ja sa iba obávam kedy dajú vodičák jednému môjmu známemu, to potom radšej ani na ulicu nevyjdem... V 16-tich si kúpil embéčku a jazdil s nou po poli. Ale takým štýlom že o dva týždne rozbitá. Šoférsky vzor mladý frajer jeho sestry. Raz nás odviezol z kina to bola hrôza. Odstup od auta pred ním 20 cm, semafŕy obchádzal po bočných uliciach aby to bolo rýchlejšie (a pri jeho rýchlosti aj skutočne bolo) V zime keď ide na aute do každej zátačke drifty.
Na čo by bol 16-ročnému vodičak?
Na machrovanie, na nič iné. A ja mám ľudí rád, nebudem podporovať ich smrť...
diky, neverim vsak, ze prejdem. Zacinam sa obavat toho, co ma trapilo najmenej - testov. Bal som sa, ze neprejdem cviciskom - nemam problem. Bal som sa samotnej jazdy - jazdim pomaly a opatrne, ale bez problemov a vsetko co mi neslo (rozjazd, cistejsie preradovanie/podradovanie) je uz v pohode a jazdim naozaj hladko... Testy som sa nejako neucil, mam relativne dobru hlavu a viem sa nabiflit veci celkom rychlo. Bez ucenie som to robim na 45+ bodov, parkrat som aj presiel (bez pripravy), teraz budem mat vikend plny sirava festu a ucenia sa
ja by som vodičák nedala NIKOMU, kto nezvládne základ slovenskej gramatiky. lebo to je podľa mňa neodstrániteľná vada na mozgu, a je vrcholne nezodpovedné a pre verejnosť extra nebezpečné dať takému blbovi vodičák a nedajbože ešte aj auto!
urcite nie...bola by to hotova katastrofa..na Slovensku su deti co nevedia co zo sebou a su absolutne nezodpovedne(cest vynimkam)..za volantom musi byt clovek zodpovedny ale v prvom rade predvidavy, co nie su co len niektori starsi ludia.. dnes som siel normalne do roboty.nasiel som si miesto na pozdlzne parkovanie.(kazdy vodic vie, ze to treba zacuvat na pozdlznom parkovani) vyhodil som smerovku a zacinal som cuvat. zrazu sa mi tam vetrelo avto co este ktomu zacalo po mne trubit..najlepsie bolo to ze za nim bolo este jedno volne miesto cize stacilo aby sa trosku posunul dozadu ale on bude radsej po mne trubit..a este ceresnicka na torte bol to taxikar!!... wrrr skoro ma roztrhlo..
presne ako u mna...na teste som presiel tesne, akurat ze ten moj bol z 2 casti...a co sa jazdy tyka, nie je to ziadna hanba prejst na 2hy krat...v UK napriklad malokto prejde na 1vy krat to musi mat fakt obrovske stastie
Samozrejme ze hej, auto dokaze soferovat aj debil, a keby sa vymysleli nejake zakony ako v zahranici ze s vekom mas obmedzenie vykonu auta atd. tak celkom urcite.
Vsade v svete to funguje, preco by nemohlo u nas? Jedinu vyhodu toho ze mam 18 rokov vidim v tom ze budem mat vodicak.
nie, nechcel BY som... síce som po tom tiež v 16tich strašne túžil a myslím že som na mal na to už vtedy, ale vtedy som nebol schopný tak racionálne rozmýšľať ako dnes. hlavne odhadovať dôsledky svojich činov, zodpovednosť atď. - čo je myslím DOSŤ dôležité... btw, to platí aj pre život mimo volantu
ja som za to aby mohli mať vodičak v 16 a v 18rokov aby mohli jazdiť už na autach nad 12 ton čiže vodičak E kludne čím viacej sa ich zkantri na ceste tím menej idiotov či nie?
@imrobn sice sa pozabijaju ale s tym pozabijaju aj hafo dalsich, co s tym akosik nic nemaju...
vhodne by bolo tak zdvadsatnasobit dane na benzin a vrazit strasne prachy do hromadnej dopravy... (ktora by vyzerala tak, ze nie ze sprchne a dva dni nejazdia vlaky)
tak sa vyjadruj k teme alebo vobec!!! a zadalsie..co mas ty zomnou za problem?! hm?! pokial viem tak z tebou som sa v ziadnej diskusii nehadal tak nechapem....
@hangtime11 naco to sem davas ked sme si to vysvetlili v TS?! a tamto nebolo myslene na teba ale som vtedy daco dakde cital jak som tu bol chces link na to?? ale to je celi web o tom, tak neviem
@merryy HA HA HA dobrii, ale uz otrepanii "vtip" . skus nieco nove. dakujem
@merryy vies je to moje vec, a ked niekto chce bit zaujimavy alebo ripat z takimi hlupostami tak napise taku KRAVINU......je milion webou na swete, a nikde sa take hluposti neriesia. len na slovensku, to je moja odpoved co si myslim o takich hlupich a debilnich narazkach.
@merryy z IQ to ma prd, ked nepises k teme,a miesto toho sa venujes niecomu uplne inemu , co ani okrajovo sa netika temy, tym ty prave dokazujes svoje "IQ", myslim ze je to ubohost nad ubohosti.
@kat v UK mozu mat od 17, takze velky rozdiel to nie je akurat v UK su omnoho zodpovednejsi co sa tohto tyka...
inak suhlasim s @pernik , uz teraz mi stupa adrenalin ked vidim nejakeho mladeho kokotka s autom od ocinka, co si mysli, ze namiesto SPZ ma znacku daj prednost...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
90 komentov
Už vidím ako by sa nejaký blb ožral, šiel na diskotéku a potom v jeho novom BMW by po ceste domov zabil troch ľudí...
Možno by to fungovalo, ale museli by všetci prejisť odbornými testami, psychotestami a muselo by to byť všetko silno kontrolované.
Btw, to „mohly“ je niečo úplne strašné.
(@3 Ó, aký inteligentný komentár!)
taki jak ty? ANI ZA BOHA!
(btw... mozu, len nie na vsetko a neni to tak jednoduche...)
A vsak od 16 je vodicak na motorku ...(Aj ked tu asi zabije skor seba ako inych)
súhlasím s @pernik
18 rocni typci sa na cestach zabijaju lebo su nezodpovedni a potom pride clovek, co napise BY s makkym I a chce vodicak? LOLZ... NIKDY, mas cas. Ja som do 18 nesedel za volantom, soferovat som sa naucil v autoskole a v utorok dufam prejdem
vela stastia v utorok, potom daj vediet...
Ja sa iba obávam kedy dajú vodičák jednému môjmu známemu, to potom radšej ani na ulicu nevyjdem... V 16-tich si kúpil embéčku a jazdil s nou po poli. Ale takým štýlom že o dva týždne rozbitá. Šoférsky vzor mladý frajer jeho sestry. Raz nás odviezol z kina to bola hrôza. Odstup od auta pred ním 20 cm, semafŕy obchádzal po bočných uliciach aby to bolo rýchlejšie (a pri jeho rýchlosti aj skutočne bolo) V zime keď ide na aute do každej zátačke drifty.
Na čo by bol 16-ročnému vodičak?
Na machrovanie, na nič iné. A ja mám ľudí rád, nebudem podporovať ich smrť...
Najebaný pubertáci sa vytrepali na aute a zabili tým dalších 10.ludí....
....to vás natolko ovplyvnuje tá žumpa USA?!
a 16 ročný šmejd na otcovom fáre?? šak masaker na cestách
diky, neverim vsak, ze prejdem. Zacinam sa obavat toho, co ma trapilo najmenej - testov. Bal som sa, ze neprejdem cviciskom - nemam problem. Bal som sa samotnej jazdy - jazdim pomaly a opatrne, ale bez problemov a vsetko co mi neslo (rozjazd, cistejsie preradovanie/podradovanie) je uz v pohode a jazdim naozaj hladko... Testy som sa nejako neucil, mam relativne dobru hlavu a viem sa nabiflit veci celkom rychlo. Bez ucenie som to robim na 45+ bodov, parkrat som aj presiel (bez pripravy), teraz budem mat vikend plny sirava festu a ucenia sa
chcelY bi ste mi skoro oči vybili...omg...
presne ako u mna...na teste som presiel tesne, akurat ze ten moj bol z 2 casti...a co sa jazdy tyka, nie je to ziadna hanba prejst na 2hy krat...v UK napriklad malokto prejde na 1vy krat to musi mat fakt obrovske stastie
to už by som potom fakt asi nechodila na ulicu...
a ja osobne by som to dala zaviesť tak, ako to je buď v UK, alebo v IE...alebo nejak tak...
autá pre všetkých
anarchia
Vsade v svete to funguje, preco by nemohlo u nas? Jedinu vyhodu toho ze mam 18 rokov vidim v tom ze budem mat vodicak.
už to vidím ako nejaký blbec s bohatým oteckom nezvládne nové bmw a zabije seba alebo ešte lepšie nejakých ľudí v menej kvalitnom aute
@imrobn sice sa pozabijaju ale s tym pozabijaju aj hafo dalsich, co s tym akosik nic nemaju...
vhodne by bolo tak zdvadsatnasobit dane na benzin a vrazit strasne prachy do hromadnej dopravy... (ktora by vyzerala tak, ze nie ze sprchne a dva dni nejazdia vlaky)
m@trixx "chcely bi ste"
taki jak ty? ANI ZA BOHA!"
tak sa vyjadruj k teme alebo vobec!!! a zadalsie..co mas ty zomnou za problem?! hm?! pokial viem tak z tebou som sa v ziadnej diskusii nehadal tak nechapem....
@merryy HA HA HA dobrii, ale uz otrepanii "vtip" . skus nieco nove. dakujem
nejde o kravinu ide o tvoje IQ, a keď si myslíš, že je to kravina je to tvoj problém. Ja som len vyjadrila názor na to, čo mi nesmierne udrelo do očí.
inak suhlasim s @pernik , uz teraz mi stupa adrenalin ked vidim nejakeho mladeho kokotka s autom od ocinka, co si mysli, ze namiesto SPZ ma znacku daj prednost...