Dospel som k zaveru, ze laska je iba iluzia, a vsade vidim, ze kurevnici maju vacsi uspech u zien ako ja, ktory si kazdu zenu vazi, a neide po kazdej. Poprosim ZIADNE moralisticke reci, iba rady skusenejsich Don Juanov Diky
@nitroj ved prave, mne sa kazdy tyzden paci ine dievca, ale problem je v mojej slusnej vychove...bol som vychovany tak, ze je to nespravne a netreba striedat zeny, ale citim to inak
@trdelniiiq tak poznam dost sprostych chlapov, ktori maju uspech u zien, sice len u sprostych ak mam byt uprimny
@magick55 poviem ti tak, ze poznam zopar fakt mudrych a inteligentnych zien (studuju informu alebo fyziku), a tiez nemaju problem sa nechat zbalit nejakym don juanom na diskoteke alebo kazdy tyzden striedat "uspokojovaca"...co sa tyka sexualneho pudu, vsetky su rovnake, co je skoda
To je sprostosť, takí majú úspech len u málo sebavedomých žien, ktoré si myslia že ho láskou zmenia Inteligentná sebavedomá žena sa z takých smeje. Ak si sa nenarodil ako alfa samec tak máš smolu, oni sa tak totiž narodia majú to v génoch.
@echoechoecho to je zvlastne, nepoznam vela mudrych a inteligentnych ludi, este k tomu aj vystudovanych informu, alebo fyziku, ktori chodia na diskoteky. Vlastne poznam takeho len jedneho z tych vsetkych hald inteligentov, informatikov a fyzikov.
@tommyhot chlapi informatici tam nchodia velmi, ale zeny informaticky resp. fyzicky tam chodia, aspon tie, co poznam....i mne to bolo divne, ale predstav si, ze je jedno co, kto studuje, ak ma zena potreby, vsetky rozdiely sa stieraju
@karlotiskot mna mrzi, ze ony si ma nevazia...ako chapem, ze ked sa budem spravat ako devkar tak si ma vazit nebudu, ale aj ked sa spravam milo, inteligentne, slusne, tak si ma tiez nevazia...tak kaslem na to
nemozes byt alfa samec, ked si ta zeny nevazia teraz, nebudu si ani potom (je jedno ako zmenis spravanie, spolocnost). Jednoducho tomu co z teba nevyzaruje sa musis prisposobit
ďalší panic, čo si myslí že všetko je len o sexe a sa chce pomachriť pred kamošmi podľa mňa kurviť sa je úbohé a verím, že niesom jediná ktorá si to myslí, a každá rozumná žena (resp. dievča) s týmto súhlasí... v dnešnej dobe to nieje žiadne umenie keď pretiahneš kurvičku, ale je umenie keď si nájdeš normálnu priateľku... veľa šťastia...
» www.martinus.sk/?uItem=58630... toto si kup.. ja som to prečital len tak zo zvedavosti a celkom ma to aj bavilo ale nepraktizoval som nič take zaujimave čitanie
že čo sa týka sexuálneho pudu su všetky rovnaké no mna jebne, nemám pocit že by ma preťahoval každy týžden iný chlap, jem i to proti srsti a mám stály vzťah, tak sa zabi radšej ako toto písať
@denafilth ty si sa mala radsej zabit este vcera, aby si tu dnes neperlila som zvedavy, ci ten staly vztah budes mat do konca zivota, a ci si pred tym stalym vztahom nikoho nemala, lebo keby si mala troska logickeho myslenia, tak by ti v tvojej hlupej gebulke doplo, ze sa to tyka zien istej vekovej kategorie...a taktiez len tupo citas co napisem...hovori ci nieco vynimka?
ver tomu že logického myslenia mám viac ako by si čakal hej, mala som, rok a pol, potom jedenásť mesiacov a teraz tento...a ked vieš hovno o mne tak hlupa gebulka si vrav doma niekomu nie mne ja tu predsa nemám fora o tom ako sa mám stať kurvou
@koalkoo nie, nemyslim si, ze vsetko je o sexe....uuplne vsetko je o sexe, (a este o peniazoch) , ale nepriamo!!..to je ten detail, na ktory sa zabuda..ale zbytocne ti nieco vysvetlovat, ked budes starsia, sama uvidis, ze to tak zial je..a inak suhlasim, ze je umenie najst normalnu priatelku, lebo normalna je bud uz davno zadana alebo neexistuje.
Ono zavisi na tom, co si predstavujes pod slovom kurvit sa....tie it-acky a fyzicky co poznam to nenazyvaju kurvenie, ale "hladanie spravneho chlapa", i ked niekto iny by to nazval kurvenie, preto su vsetky rozumne, a nesuhlasia s kurvenim
@denafilth zatial si toho logickeho myslenia vela neukazala, snad sa aj dockam viem to, co si tu napisala, a to co si napisala bolo na hlupu gebulku nie, ved ty to vies prirodzene od narodenia...teda pardon, ty by si to aj tak nenazvala ako sa stat kurvou, ale ako byt pritazlivejsia, ako zbalit skoro kazdeho chlapa a pod.
@echoechoecho to s tými peniazmi súhlasím, ale to že o sexe stále nie... a načo riešiť sexuálny život iných ludí? veď skôr/neskôr si sám niekoho nájdeš a vtedy ťa už nebude zaujímať že v okolí je "všetko o sexe"
a pod slovom kurviť sa myslím ako aj podvádzať niekoho, tak isto aj striedať partnerov ako ponožky, aj len tak si "užiť"... veľa ludí sa vyhovára že v mladosti si to treba užiť a zabudaju di davať pozor na to, že s kým, nachytajú rôzne choroby, sú tehodné a potom plačú a režú sa
@echoechoecho To je vec ktorá príde až časom. Jednoducho žiješ a zrazu zistíš že to už prehánaš. Talent už máš. Chce to len prax. Začni sám - od nuly a uč sa na svojich chybách. Raz ťa to ajtak prejde. Ale je to dobrý životný štýl.
Ja si myslím, že kurevníci sa vyznačujú vysokou mierou skromnosti a neboja sa ponúknuť sa dievčatám s hociakou povesťou keď sú pekné. Chápeš , nie sú nároční a nepreberajú. To vie znechutiť mnohé. Takto sa neobhajujem o možnosti ale berú rad radom čo príde... Tak to rob. Hľadaj nadržané baby kdekoľvek a kašli na to kde ako a čo z toho, proste si to uži,( lebo ty chceš a buď egoista...baby nemajú rady keď sú všetky rozhodnutia na nich, lebo keď si môžu vybrať tak povedia nie aj keď chcú...a chlapovi to musí byť jedno aby sa niečo udialo...jemu musí byť jasné, že to len hrá) No a potom ich odkopni a hľadaj ďalšie. Podľa mňa to nie je pravda, že baby nemajú rady ani slušných ani drsných. Ja mám rada hlavne pekných. A slušných či drsných? Pche! Komu na tom záleží? Vážne mi je úplne jedno, že ma vie poľutovať, keď je proste fyzicky 20 rovníkov za mojím ideálom... Rozprávať sa môžem aj s kamarátkou...ale je to trochu trapas počúvať také frázy. To je nuda, keď chlap len lichotí. Nech urobí, čo chce a je to vybavené. To robia kurevníci. Keď máš pred týmto zábrany tak proste si vychovaný alebo dokonca naprogramovaný geneticky úplne inak a kašli na to lebo budeš trápny...a neviem, podľa mňa to nie je také zlé byť devkar.stávajú sa horšie veci...koľko je manželstiev a v nich grobiani horší než 10 kurevníkov...a možno máš len veľmi vysokú latku, keď máš pocit že ťa odmietajú všetky . Možno si reakcie mylne vysvetľuješ ako odmietnutia. možno priam čakaśˇ na to aby za tebou lozili. Ale to inak baby nerobia rady aj keď to urobia...Chápeš povedz si že ide o sex a nie o tvár alebo postavu alebo neviem čo. Ale aj tak si myslím že ti moja rada vôbec nijako nepomôže. lebo kurevníkom nikto nedal radu aby nimi boli.
@sapphirizing nahodou konecne nejaka poriadna rada, naservirovana drsne a bez falose....a konecne aspon nejake dievca nema problem priznat, ze sa jej pacia pekni, a fakt nezalezi na tych veciach, ci drsny alebo slusny, lebo mne uz bolo fakt zle z tych bludov........
mňa by taký človek akým sa chceš stať nikdy nezaujal, jeden taký mal o mňa záujem, ale ja som poznala jeho "povesť", že tých dievčat mal hodne a práve to ma odradilo a nedala som mu šancu..mohol sa zmeniť, mne to bolo jedno, nikdy by som nechcela byť jedna z mnohých..ale tak sú baby, ktoré to možno vnímajú inak, ale v mojom okruhu nie sú, ani nepoznám osobne takú
ďalší PFU (priemerne flustrovaný úbožiak)... na to byť kurevníkom musíš mať v prvom rade žalúdok... nieje zrovna jednoduché pozrieť sa svojej holke do očí po tom čo si ho pred pár minutami vytiahol z inej čupky... a odpovedať na otázku "ahoj zlatko, čo si dnes stváral...?"
a holky ťa zmenia či chceš, či nechceš... aj ten najväčší kurevník sa chce zamilovať len do jednej holky... to že sa občas vyspí z inou ešte neznamená že svoju vyvolenú nemiluje... najprv si uvedom čo vlastne chceš, chceš baliť holky, chceš vela priateliek a podvadzať ich navzájom, alebo chceš proste holku ktorú budeš ľúbiť... takže sa ťa pýtam čo vlastne chceš...?
@rollo111 .trochu si to nepochopil. ..nepovedal som, ze chcem holky podvadzat!! ... lebo s nimi nechcem vztah alebo kym pojdem za dalsou, tak predtym skoncim vztah s predoslou.....cize nechcem mat naraz vela holiek, ale postupne vela holiek, a to je rozdiel! ..proste sa nechcem viazat......
práve preto som sa pýtal čo vlastne chceš... to čo si my opísal sa nenazýva kurevník ale milovník... problém je že ak holku uspokojíš ze vším všudy, ona rozhodne bude chcieť viac a teraz si predstav že takto vojedeš 2O holiek stoho 10 sa zamiluje čo potom...? nevieš si ani len predstaviť aké psychotické dokážu byť zamilované holky... poradím ti vždy jej daj dopredu jasne najavo o čo ti ide, že nie je jedinná, ak vie že máš aj iné holky bude to skôr brať čisto ako jednorázovú záležitosť... no keď ju len zmotáš aby si sa sňou vyspal a potom jej povieš že nič viac nebude, rozhodne jej ublížiš a to urobí len bezcharakterný úbožiak...
@rollo111 ty vole, moznoze fakt nechcem byt kurevnik, ale milovnik ale to je iba hra so slovickami....neboj, viem...a najhorsie su ohrdnute zenske....ale zober to aj z opacnej strany, kolko holiek namotava chlapov, aby si len zvysili sebavedomie a kolko chlapov sa do nich zamiluje a tym zenam je to suma fuk??..a napisal som, ze sa nechcem viazat, a preto ani nebudem namotavat holku, ze mi ide o vazny vztah alebo neviem co....
hm...mam kamosa ktory je kurevnik...a ver mi..nie je to nic co by si chcel alebo zavidel niekomu..vies co ho zastavilo v tychto picovinach...???...proste sa zalubil...a za vsetky tie baby, ktorym ublizil, ci uz vedome alebo nevedomky, to dostal s5, presne od tej jednej...ten chlapec bol chodiaca depresia...chces radu??nerob to!!!!!!!!!....
ale kedze nechces moralne poucky...ale rady ako sa nim stat...
tak bud presne taky, aky nie si...bo keby si taky bol tak by si sa nepytal ako na to...
ak už idem na nejakú akciu, ktorou niečo neoslavujeme priamo, väčšinou je to koncert zmiešaný s disco...a dá sa to robiť všade podľa mňa, aj keď na nejakom koncerte na štadióne by to nebol naj nápad
ja im prajem, nech sa cítia rovnako, ako osoby, ktorým ubližujú. nevidím v tom nič zlé, a ak s tým máš problém, je to tvoj problém, keď sa správaš tak, ako si opísal, a mňa tým pádom nezaujímaš
ži ako uznáš za vhodné, ja ťa nesúdim, iba tebou opovehujem, a "rozsudok" ponechávam tej spomínanej karme.
ja im prajem, nech sa cítia rovnako, ako osoby, ktorým ubližujú. nevidím v tom nič zlé, a ak s tým máš problém, je to tvoj problém, keď sa správaš tak, ako si opísal, a mňa tým pádom nezaujímaš
ži ako uznáš za vhodné, ja ťa nesúdim, iba tebou opovrhujem, a "rozsudok" ponechávam tej spomínanej karme.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
104 komentov
rob čo myslíš, čo cítiš (necítiš)
nikto za Teba padať na hubu a vstávať nebude, ak to tam zájde
@lucinka7 no predsa nejaku z vlastnej skusenosti, ale teba sa to netyka, maximalne mi mozes napisat ako ta oblbol nejaky devkar
@magick55 poviem ti tak, ze poznam zopar fakt mudrych a inteligentnych zien (studuju informu alebo fyziku), a tiez nemaju problem sa nechat zbalit nejakym don juanom na diskoteke alebo kazdy tyzden striedat "uspokojovaca"...co sa tyka sexualneho pudu, vsetky su rovnake, co je skoda
nehovorím priamo o sebe
@karlotiskot mna mrzi, ze ony si ma nevazia...ako chapem, ze ked sa budem spravat ako devkar tak si ma vazit nebudu, ale aj ked sa spravam milo, inteligentne, slusne, tak si ma tiez nevazia...tak kaslem na to
že čo sa týka sexuálneho pudu su všetky rovnaké no mna jebne, nemám pocit že by ma preťahoval každy týžden iný chlap, jem i to proti srsti a mám stály vzťah, tak sa zabi radšej ako toto písať
ver tomu že logického myslenia mám viac ako by si čakal hej, mala som, rok a pol, potom jedenásť mesiacov a teraz tento...a ked vieš hovno o mne tak hlupa gebulka si vrav doma niekomu nie mne ja tu predsa nemám fora o tom ako sa mám stať kurvou
Ono zavisi na tom, co si predstavujes pod slovom kurvit sa....tie it-acky a fyzicky co poznam to nenazyvaju kurvenie, ale "hladanie spravneho chlapa", i ked niekto iny by to nazval kurvenie, preto su vsetky rozumne, a nesuhlasia s kurvenim
a pod slovom kurviť sa myslím ako aj podvádzať niekoho, tak isto aj striedať partnerov ako ponožky, aj len tak si "užiť"... veľa ludí sa vyhovára že v mladosti si to treba užiť a zabudaju di davať pozor na to, že s kým, nachytajú rôzne choroby, sú tehodné a potom plačú a režú sa
ďalší PFU (priemerne flustrovaný úbožiak)... na to byť kurevníkom musíš mať v prvom rade žalúdok... nieje zrovna jednoduché pozrieť sa svojej holke do očí po tom čo si ho pred pár minutami vytiahol z inej čupky... a odpovedať na otázku "ahoj zlatko, čo si dnes stváral...?"
a holky ťa zmenia či chceš, či nechceš... aj ten najväčší kurevník sa chce zamilovať len do jednej holky... to že sa občas vyspí z inou ešte neznamená že svoju vyvolenú nemiluje... najprv si uvedom čo vlastne chceš, chceš baliť holky, chceš vela priateliek a podvadzať ich navzájom, alebo chceš proste holku ktorú budeš ľúbiť... takže sa ťa pýtam čo vlastne chceš...?
trošku inak, pôjdeš na diskotéku, drbneš si poldecák, usmievaš sa, ideš tancovať... a už Ťa aj pozývajú na ďalšie v podstate minimálna snaha
práve preto som sa pýtal čo vlastne chceš... to čo si my opísal sa nenazýva kurevník ale milovník... problém je že ak holku uspokojíš ze vším všudy, ona rozhodne bude chcieť viac a teraz si predstav že takto vojedeš 2O holiek stoho 10 sa zamiluje čo potom...? nevieš si ani len predstaviť aké psychotické dokážu byť zamilované holky... poradím ti vždy jej daj dopredu jasne najavo o čo ti ide, že nie je jedinná, ak vie že máš aj iné holky bude to skôr brať čisto ako jednorázovú záležitosť... no keď ju len zmotáš aby si sa sňou vyspal a potom jej povieš že nič viac nebude, rozhodne jej ublížiš a to urobí len bezcharakterný úbožiak...
keď je aj opačná strana po poldecákoch a dievča zaomietkované...nehrá to AŽ takú rolu
ale kedze nechces moralne poucky...ale rady ako sa nim stat...
tak bud presne taky, aky nie si...bo keby si taky bol tak by si sa nepytal ako na to...
ak už idem na nejakú akciu, ktorou niečo neoslavujeme priamo, väčšinou je to koncert zmiešaný s disco...a dá sa to robiť všade podľa mňa, aj keď na nejakom koncerte na štadióne by to nebol naj nápad
Takto nemas cas ani chut sa namotat na jednu z nicha v tom pripade mas vyhrate
Jednu ojebujes koli druhej a tretiu koli prvej a neni sanca, ze by si s nou bol kazdy bozi den ako ona chce...
A stale si nieco vymysli. Ja stale tvrdim, ze som dlho v praci, mame deadline do zajtra, tak budem makat celu noc na projekte a tak
Ony su potom vsetky nadrzane na kazdu sekundu, kedy so mmnou mozu byt. Pretoze tie sekundy su vzacne.
Nemam moznost podlozit sa im na striebornom tace a zacat ich nudit, alebo ich omrziet...
A toho sa drz, neurob chybu, ze sa namotas!
To sa mne stalo naposledy, zamiloval som sa do jednej z tych 4., ktore som mal rozbehnute.
Postupne som zacal na tie zvysne uplne kaslat az som ich odstavil a ostal som len s tou jednou.
Ta ma po pol roku odkopla, a vysvetlenim bolo, ze som sa zmenil.
Ze, uz nie som ten Chlap co predtym, ze teraz som len sladky chmulo co jej znesie modre z neba a lepi sa jej na paty ako tien...
A to zeny nebavi...
Su zeny, ktore su vyslovene stavane na vztah a su zeny, ktore sa neustale potrebuju hrat hru, kto miluje viac.
Porebuju byt obcas (relativne pravidelne) dojebavane, aby mali vecne strach, ze vas stratia.
Byt v neustalom napati, inak sa zacnu nudit a hladaju ineho sviniara
Podotykam, ze ta prva skupinka zien je vecne rozobrata, lebo ich je menej. A ked si taku dobru slecnu niekto klofne, len tak si ju nepusti
aj ty umri na pohlavnú chorobu
neznášam takých ľudí a prajem im iba to, čo si zaslúžia. ale inak som milá, veď karma ich vyjebe
No kadekomu prajes smrt?!
Kto si, ze sa odvazujes sudit, kto si co zasluzi?!
ži ako uznáš za vhodné, ja ťa nesúdim, iba tebou opovehujem, a "rozsudok" ponechávam tej spomínanej karme.
dovi.
ži ako uznáš za vhodné, ja ťa nesúdim, iba tebou opovrhujem, a "rozsudok" ponechávam tej spomínanej karme.
dovi.
» vskassba.webnode.sk/...
-absencia moralna
ak to splnas, mas to, ak nesplnas, tazko to ziskat
Keby si bol normálny, stačí ti u jednej.
preto som ti to tu dala!
niesom študentkou tejto školy,keď sa tam prihlásiš tak máš tam aj semináre a prax
Nerob to, lebo z tvojich prispevkov citit neistotu a strach.
Ked sa tak stane, bude z teba kurevnik.