Velmi ma laka si zo sebou zobrat len ruksak s par vecami a cestovat po slovensku. Prespavat na staniciach, jest to co si najdem a zobrat od ludi peniaze na autobus mam sa na to dat?
jasné že ano. A hlavne si nikdy, NIKDY nepýtaj zvolenie od druhých ludí a strašne moc maj v piči reakcie ako @1 lebo ináč nebudeš nikdy skutočne šťastná.
moja mamča ked bola asi v mojom veku tak tiež viedla tento štýl života a bola uplne užasná a šťastná a ma kopu zažitkov.
Nebolo by lepšie si nejakú hotovosť zobrať z domu, aby si aspoň žobrať nemusela? Ostatné rob ako si napísala.
Ale naozaj najskôr pouvažuj nad vecami, ako spomína @8. Také veci ťa bežne nenapadnú, ale stať sa môže. Okrem toho, si dievča, takže tá hygiena bude asi trochu zložitejšia.
A čo keď ochorieš? Pomaly sa ochladzuje, myslíš, že spať vonku s horúčkou je sranda?
Je to super, len do toho Odvážnemu šťastie praje a osud ti určite prihrá kopu skvelých zážitkov .. Nie je to však jednoduchý spôsob život, no človek si zvykne a tie zážitky a sloboda za to stoja
Jedine v značkových plátených rukaviciach s odstrihnutými prstíkmi. A určite nám denne bloguj z potuliek a nezabudni, ak sa dáš na pervitín, nič tým nemôžeš pokaziť!
@kaylee netvrdím že vybrať sa niekam a potom žobrať je zrovna najlepší nápad (ja som napr. na cestách nežobrala, ale zarábala pouličným umením).. Len som chcela povedať, že odvážnemu šťastie praje. Viackrát sa mi stalo, že keď som stopovala tak mi nakoniec vodiči dali peniaze alebo jedlo atď. len tak sami odseba, nič som nepýtala. Alebo veľakrát ma cudzí ľudia nechali u seba prespať. Alebo sa mi stalo, že kamionista, ktorý ma viezol dlhý kus cesty mi ponúkal že môžem s ním pokračovať až do Londýna, že mi zaplatí prevoz trajektom A takých zážitkov mám veľa..Proste všetko je možné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
moja mamča ked bola asi v mojom veku tak tiež viedla tento štýl života a bola uplne užasná a šťastná a ma kopu zažitkov.
takže tak.
Som tehotna.
Ale naozaj najskôr pouvažuj nad vecami, ako spomína @8. Také veci ťa bežne nenapadnú, ale stať sa môže. Okrem toho, si dievča, takže tá hygiena bude asi trochu zložitejšia.
A čo keď ochorieš? Pomaly sa ochladzuje, myslíš, že spať vonku s horúčkou je sranda?