-_____- ešte rastieš tak nehádž flintu do žita...a nefajči, nepi tonik ani alkohol...
a aj keby ostaneš krpata! nariekať nad tym že chceš byť vysoka ti nepomôže .... nič to neurobí.... radšej to nerieš a vykračuj si ako ja, meter a pol vysoká, hrdo a pyšne! a obvýš sa podpatkami a máš
Ešte rastieš . A ak budeš nízka, tak ver, že to nebude zlé ja mám 160cm, som nižšia než 90% mojich rovesníkov kt. poznám..a čo, aspoň keď si dám podpätky, nie som až po strop a priateľ je spokojný, veď malá vrtká dobre varí
@5 údajne (totiž, štatisticky) sa to kompenzuje v každej nasledujúcej generácii, čiže napr. dvaja nadpriemerne vysokí ľudia by mali mať nižšie dieťa.. Obaja moji rodičia majú podpriemernú výšku vzhľadom na svoje pohlavie a ja som ešte nižšie než matka. Hm
no, mne osobne sa nižšie dievčatá v celku páčia.......lepšie ako keď je vysoká......nemám veľmi rád, keď je dievča vyššie ako ja (185 cm), ale v princípe to je jedno.....s týmto nespravíš proste nič.....takže don´t worry, be happy
Musim ta sklamat pre svoju vysku nemozes urobit vobec nic a este aj ti lekari ktori sa snazia vyrast chorobne nizke deti toho vyznamne nic dokopy nezmozu tak sa zmier s tym ze sa nechaj orekvapit a bud na svoje telo za to dobra ake je uz teraz
@veronika007 čo je podľa teba zdravá strava? určite ti k tomu nejaká diéta nepomôže, skôr uškodí. skôr by som povedala, že treba jesť všetko v dostatočnom množstve, aby si mala dostatok minerálov a živín.
ja by som zas chcela byt o nieco nizsia, nestrachuj je to super ak nemas pod 160 cm tak je to v pohode, mozno este porasties, ak nie tak sa nic nedeje a ak mas nizkych rodicov tak len snivaj, ze budes vysoka
@vitaa pretoze alely (znaky) si vacsinou zoberies od starych rodicov cez tvojich rodicov, takze si ich prakticky zoberies od svojich rodicov, lenze tie znaky nie su ich...
Priklad: moji rodicia su stredne vysoky (~175cm), ale ja mam 195cm. To by nebolo mozne, ale dedo z maminej strany mal skoro tolko co ja, cize alelu pre vysku mam od deda... Chapes? (snazil som sa to dost jednoducho popisat, len neviem, ci to ma zelany efekt)
Moze na tych starych rodicoch nieco byt, sedi to na mna aj na brata O.o
aaa stravou nenarasties, aj ked aj mne hovorila endokrinologicka nevh zerem jogurty a ryby, ale nepomohlo..ak sa ti raz uzavrie to rastove volaco co mame v lavom zapasti, tak ti uz ani pan boh nepomoze..mne sa to uzavrelo nejak v 13tich
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
a myslím, že je to výhodnejšie
Ak budeš mať raz nízkeho chlapa, budeš vďačná, že si môžeš dať vysoké topánky a nebudete vyzerať spolu čudne
Budeš vysoká približne ako oni. Resp. dakde som počula, že sa to ráta sčítaním výšky tvojich rodičov deleno dva, na mňa to platí, neviem ako u iných.
Genetiku neobabreš, tak si zvykaj, že si proste nízka. Čo by som ja dala za to byť nízka.
a aj keby ostaneš krpata! nariekať nad tym že chceš byť vysoka ti nepomôže .... nič to neurobí.... radšej to nerieš a vykračuj si ako ja, meter a pol vysoká, hrdo a pyšne! a obvýš sa podpatkami a máš
opätky. problem solved.
ako mali sme genetiku na VŠ ale nejak mi toto zrejme uniklo... ale sedí to..
Priklad: moji rodicia su stredne vysoky (~175cm), ale ja mam 195cm. To by nebolo mozne, ale dedo z maminej strany mal skoro tolko co ja, cize alelu pre vysku mam od deda... Chapes? (snazil som sa to dost jednoducho popisat, len neviem, ci to ma zelany efekt)
Takto to proste je, ze cez rodicov si beries znaky svojich starych rodicov...
mala som na genetike dávať väčší pozor zjavne
a ďakujem za objasnenie..
aaa stravou nenarasties, aj ked aj mne hovorila endokrinologicka nevh zerem jogurty a ryby, ale nepomohlo..ak sa ti raz uzavrie to rastove volaco co mame v lavom zapasti, tak ti uz ani pan boh nepomoze..mne sa to uzavrelo nejak v 13tich