Rozišla som sa s priateľom kvôli blbosti, poslednou dobou sme sa hádali za banality a sem tam sme mali aj nejaké väčšie konflikty..
A ja som to už nevedela uniesť a tak som to ukončila..
Ale teraz cca zhruba po týždni si uvedomujem čo som vlastn
Nie najprv si vyrieste problemi potom to skuste znova nie bez riesenia sa dat znova dohromady to by krachlo ...inak hm tvoje fotky su dake umele cio ty si taka umela???
7. no jasne mna keby som ju videl nazivo by ta umelost iritovala zobrat zpik a podpalit jej tvar ci sa rostecie ako babike lebo aj tak vipada jak umela princezna nefukat rospadne sa
2.to ona nemoze lebo babiky nemaju vek ona je umela princezna a vek co siiii ved to je tajomstvo bo je emo .....ta ako sa podreze umela emo babika to bima ako zaujmalo a co jej tecie zo zil???.....silikon????
nechapem preco ste sa potom rozisli ked sa tak lubite..hmm?Ved keby sa normalne porozpravate a vysvetlite si tie hadky,tak by sa to hadam nejako upokojilo,nemyslis???A kolko ste spolu?
Ked nechces riesit svoj vzhlad preco si drbes fotky na internet? To je cista jebnutost... Inak viac jak 18 nema, keby mala tak sa neopyta taku kokotinu... Vyjebane diskusie typu: "Prave som sa vysral, myslite ze si mam utriet rit? Ale ved aj to hovno na mojej riti si zasluzi zivot, ci nie?"
K tej dvojke čo mám v profile si pripíš nulu a dostaneš výsledok
19, kvôli tým zbytočným hádkam...lebo fakt nebolo dňa za posledné 2-3 týždňe kedy by sme sa nepohádali...ale za skutočné debiliny..
No kiež by to aj on bral ako ty...
Aj ja by som sa s ním chcela normálne porozprávať, ale on teraz začal dojnásobne viac robiť ako pred tým, aby nato nemyslel, takže nie je ani času...ale musím ho nejako presvedčiť..lebo ma asi porazí (
Nakoniec bude rozhodnutie aj tak na tebe,ale ja by som sa s ním už nedávala znovu dokopy,ak sa dokaže m s niekým rozísť raz spavím to aj druhý(a tak to asi nebol ten pravý a potom...je tak veľa rýb...v mory
Princepssa - len tak uboha osoba ako ty hlada radu na internetovych diskusiach. Nemas kamaratky a kamaratov co ti poriadia? Ci nemas dost rozumu sama aby si si to vyriesila?
Inak uz to tu raz IT napisal a napisem to znova:
Ako ti ma niekto poradit ked:
Nepoznaju teba, nepoznaju tvojho chlapa, nevedia aky ste mali vztah, nevedia ani kokot o tebe, okrem toho ze si neschopna si to riesit sama v sukromi.
To je jak keby som tu zalozil diskusiu: nejde mi auto, co mam roit?
Jak maju ludia vediet co s tym autom je? Proste sa uvedom pica sprosta, ved nic ine sa na to napisat neda!!!!
25,mozno nevieme amas scasti pravdu ale v kazdom pripade radi poradime a podozvedame sa pripadne utesime a pokial viem tak je na kazdom aby si zvazil ake fora bude pridavat a ak niekto prida taketo tak ja nechapem co sa certis je to jeho vec !
a co sa tyka mojej rady mali by ste sa obydvaja upokojit a hlavne rozpravat sa a zdelovat si vase pocity ale velmi nenasilne a kompromisy a hladajte riesenie spolu ...
vies z psychologickeho hladiska hadka casto vznikne na podnet zlejkomunikacie
Majlos, ty nemáš asi dostatok sebaúcty ti poviem....je tu x ľudí čo tu rieši svoje porblémy a ja som podľa teba jediná??
Tak si lepšie otvor oči a nauč sa čítať
Hmm, zaujímavé, že to povieš ty??
Čo máš nejaký komplex menejcennosti z lásky, alebo ťa nebodaj nikto nechce??
Predpokladám, že máš so sebou určite nejaký problém, keď sa takto vulgárne vyjadruješ na margo mojej osoby...
Ja za tvoje osobné problémy nemôžem, tak ma do toho prosím neťahaj...
A ty by si si mal tiež založiť diskusiu..Som dostatočne duševne v poriadku??
A možno ti niekto poradí....skús to....
A ozaj, ja mám kamrátov viac než dosť, narozdiel od teba....ty asi nemáš čo celé dni robiť, keď tu vyvolávaš zbytočné a neopodstatnené hádky s niekym koho ani nepoznáš..
25. ty retardovany kkt. dojdi do BA. a skus tam povedat ze je "pica"...
mas s tym problem ze si tu niekto zalozil forum a hlada radu?
podla mna sa ty uvedom s tym tvojim "mestom" trnavou a tvojimi forami. ked mas nieco proti tomu tak preco mas sam 15 for?? myslis ze niekoho zaujimaju tvoje problemy? sak chod sa o tom porozpravat s kamosmi. alebo nemas kamaratky a kamaratov co ti s tym poradia? si si uvedomil ze vzivote nebudes mat taku babu a tak jej budes nadavat?
Sa uvedom ty kokot sprosty ved nic ine sa na teba neda napisat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
To iba tie fotky sakra...neriešte môj výzor prosím...nemám to rada: disappointed:
Hmm, to sa nehovorí...ale 15 a ani 28 nemám určite
Niečo medzi tým...
K tej dvojke čo mám v profile si pripíš nulu a dostaneš výsledok
19, kvôli tým zbytočným hádkam...lebo fakt nebolo dňa za posledné 2-3 týždňe kedy by sme sa nepohádali...ale za skutočné debiliny..
No kiež by to aj on bral ako ty...
Aj ja by som sa s ním chcela normálne porozprávať, ale on teraz začal dojnásobne viac robiť ako pred tým, aby nato nemyslel, takže nie je ani času...ale musím ho nejako presvedčiť..lebo ma asi porazí (
A boli sme spolu 4 mesiace...
Ale vidieť, že ani ty nie si dostatočne vyzretý a svedčí o tom iba to vyjadrovanie..
A slovami ako je*nutosť a pod častuj toho kto ti robí spoločnosť 24hodín denne...keby si náhodou nevedel..myslím tým teba...
Inak uz to tu raz IT napisal a napisem to znova:
Ako ti ma niekto poradit ked:
Nepoznaju teba, nepoznaju tvojho chlapa, nevedia aky ste mali vztah, nevedia ani kokot o tebe, okrem toho ze si neschopna si to riesit sama v sukromi.
To je jak keby som tu zalozil diskusiu: nejde mi auto, co mam roit?
Jak maju ludia vediet co s tym autom je? Proste sa uvedom pica sprosta, ved nic ine sa na to napisat neda!!!!
a co sa tyka mojej rady mali by ste sa obydvaja upokojit a hlavne rozpravat sa a zdelovat si vase pocity ale velmi nenasilne a kompromisy a hladajte riesenie spolu ...
vies z psychologickeho hladiska hadka casto vznikne na podnet zlejkomunikacie
Tak si lepšie otvor oči a nauč sa čítať
Hmm, zaujímavé, že to povieš ty??
Čo máš nejaký komplex menejcennosti z lásky, alebo ťa nebodaj nikto nechce??
Predpokladám, že máš so sebou určite nejaký problém, keď sa takto vulgárne vyjadruješ na margo mojej osoby...
Ja za tvoje osobné problémy nemôžem, tak ma do toho prosím neťahaj...
A ty by si si mal tiež založiť diskusiu..Som dostatočne duševne v poriadku??
A možno ti niekto poradí....skús to....
A ozaj, ja mám kamrátov viac než dosť, narozdiel od teba....ty asi nemáš čo celé dni robiť, keď tu vyvolávaš zbytočné a neopodstatnené hádky s niekym koho ani nepoznáš..
Takýchto ľudí ako si ty je mi najviac ľúto.... (
mas s tym problem ze si tu niekto zalozil forum a hlada radu?
podla mna sa ty uvedom s tym tvojim "mestom" trnavou a tvojimi forami. ked mas nieco proti tomu tak preco mas sam 15 for?? myslis ze niekoho zaujimaju tvoje problemy? sak chod sa o tom porozpravat s kamosmi. alebo nemas kamaratky a kamaratov co ti s tym poradia? si si uvedomil ze vzivote nebudes mat taku babu a tak jej budes nadavat?
Sa uvedom ty kokot sprosty ved nic ine sa na teba neda napisat.