Najmenej škodlivá zmena...
Zosvetli si vlasy a potom si kúp farebné spreje v drogérke. Môžeš mať každý druhý deň iné vlasy alebo iné farebné kombinácie. A keď už to nebudeš chcieť alebo budeš potrebovať vyzerať classy stále budeš mať na hlave peknú blond(keď si ich nezosvetlis zle ovšem).
@torpedo08 to sú bol iný Panko.
Ja som mala 10rokov dozadu zelený na karnevale. Ako na tom karnevale to bolo ppci, len som to potom nevedela z mojich svetlých vlasov vymyt a ešte 2tyzdne som vyzerala jak vodník.
Našťastie teraz sú v drogerke nové a to ide dole ľahko.
A ešte pre zakladateľku. Alebo si kúp rúž v zaujímavej farbe. Modrý, čierny, fialový, hnedý... Je to nositeľné keď to dobre skombinujes s oblečením aj pekné a zaujímavé.
Pozri, základ je oblečenie a celková starostlivosť o seba. Nakúp si pekné oblečenie, inšpiráciu hladaj na internete, je tu toho plno. Potom si nechaj spraviť pekný účes, možno stačí skrátiť, jednoducho nejakú zmenu. Toto sú veci, ktoré každému prospejú a keď ťa to prestane baviť, tak to môžeš zasa zmeniť. That is all
@nespiacakraska hento mal kamarat doma a tak sme blbli ako decka ze sa nafarbime no a tak som isiel potom po ulici ale pol kilometra a aj som par ludi stretol no ale sak mne je jedno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
kolko máš 10? aha 14
aha, mas 14. tak sa zatial len potetuj a potom
Zosvetli si vlasy a potom si kúp farebné spreje v drogérke. Môžeš mať každý druhý deň iné vlasy alebo iné farebné kombinácie. A keď už to nebudeš chcieť alebo budeš potrebovať vyzerať classy stále budeš mať na hlave peknú blond(keď si ich nezosvetlis zle ovšem).
Ja som mala 10rokov dozadu zelený na karnevale. Ako na tom karnevale to bolo ppci, len som to potom nevedela z mojich svetlých vlasov vymyt a ešte 2tyzdne som vyzerala jak vodník.
Našťastie teraz sú v drogerke nové a to ide dole ľahko.
A ešte pre zakladateľku. Alebo si kúp rúž v zaujímavej farbe. Modrý, čierny, fialový, hnedý... Je to nositeľné keď to dobre skombinujes s oblečením aj pekné a zaujímavé.
Áno som. Zas vyuzivas svoje jasnovidecke schopnosti na mňa.