Akoze newiem ci som alkoholik ale raz za cas si musim vypit a raz za este dlhsi cas sa musim ozrat poriadne ! a teraz nastal ten cas uz asi tak tyzden by som si vypil neco a nikdo nechce ist kamosi nechcu pit uz newiem preco Newiem ci sa mam ist n
ja nepijem vôbec, teda ako sa to vezme príležitostne napr za tento rok som ale 2x... ale niekedy mám pocit že by to chcelo sa fakt poriadne ožrať a vyblázniť sa, zaklincovať poriadne tieto prázky
no ja newiem som si planoval ze cele leto kazdy tyzden ozraty jak svina budem
a na koniec furt zima vonku a ozraty som bol raz mozno dva krat a to druhy krat len trochu a to este v Juli. normalne citim ze keby som sa jeden den ozral teraz tak uz bude vsetko v poho lebo teraz uz sa nejak nemozem sustredit na nic a tak a keby som si vypil bolo b lepsie... uz pisem hovadiny a opakujem sa lebo by som sa napil ahc jaj
no ale ja si nemyslim ze raz za tyzden je neco strasne proste ked mam skoro 2 mesiace volna tak cez tyzden nejaky ten sport vonku atď. a ked dojde piatok tak si vypit treba
no tyzden ej dost dlhy interval...tak akurat ako budes vidiet niekedy sa to bude predlzovat....aaaaz...ale to nechcem ani len spominat ....ale tak ak si sces vypit...tak co...sak prehovor kamosov aby isli ako doprovod,ze oni nemusia pit ked nechcu ale ty si sces vypit
...tak u tomto väčšinou problém nemám pri mojich známostiach aj keď nie vždy sú k dispozicii...čo je dosť škoda a vtedy sa citim presne ako ty hlavne cez školský rok to vidím čierne
Tento pocit poznám, i já som sa chcel ožrať a nemal som s kým ani keby čo... a to voľný byt týždeň, ale v ten jeden deň som to potreboval a NEBOLO S KYM!! A je už fakt sockárske piť sám
no len tak niekedy doma.. alebo si kupim fernet stock citrus doma vypijem idem wen za kamosmi a ked dojdem domow aj wytrizvim.. len moc to je citit este aj an druhy den uz ani zuvacky nepomahaju..=D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
a na koniec furt zima vonku a ozraty som bol raz mozno dva krat a to druhy krat len trochu a to este v Juli. normalne citim ze keby som sa jeden den ozral teraz tak uz bude vsetko v poho lebo teraz uz sa nejak nemozem sustredit na nic a tak a keby som si vypil bolo b lepsie... uz pisem hovadiny a opakujem sa lebo by som sa napil ahc jaj
juj, konečne dnes niečo proti nude
nj asi by som mal novych ludi spoznat lebo ty ktorych poznam teraz nejak nejsu na nic
zadna diskoteka nic.. aj ked ja som dost Luzer a babu asi tazko zbalim.....
preto som navrhovala aby sme spravili spontanne birdz stretk hned teraz
to stretko nas osamotenych alkoholikov by som teraz hned bral !!!
hm co sa ti zda byt na tom lakomost ???
ja investujem do 0,5 l najviac 150 sk