Mna tiez chytaju utekacie nalady. Ale teraz to este uplne nejde a vlastne ani nechcem este teraz hned, takze zatial utekam len kratkodobo. Ale tak mozno cca za rok. Uvidim, ako sa este cela situacia vyvinie, ale asi "zdrhnem" aj tak.
Akurát dneska som rozmýšľala. že aj ja mám takéto utekacie tendencie. Ale hold pravda ma dobehla, a nie po prvý raz som si uvedomila, že sa zobrať a utiecť nikdy nefunguje ako riešenie. Problém nie je v prostredí kde žiješ a v ľuďoch s ktorými žiješ, ale v tebe, takže by si ho zobal zo sebou a to by situáciu nevyriešilo. Takže treba zmeniť seba.
@marjy77 s tymto uplne nesuhlasim. Ako dost zalezi na okolnostiach. Ja uz som v podstate raz takto usiel a rozhodne mi to dost pomohlo. A viem, ze ked to spravim znovu, ze mi to pravdepodobne pomoze zas.
@dwarvax to záleží od toho pred čím utekáš, ale myslím si že keď je to dlhodobá záležitosť a nie je to len o tom, že práve teraz túžiš po zmene tak sa to neoplatí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov