Tak ten hlas by aj celkom ušiel,len treba na to ešte popracovať. Miestami sa mi zdal nevýrazný. A osobne mi tam vadili tie bubny,lebo kvôli nim nebolo počuť ani speváka,resp. nevynikol jeho hlas. A tá gitara mi miestami prekážala,myslím,že v 1:19 to bolo.
A myslím,čo som na youtube tak narýchlo popreklikala,máte tam aj lepšie vecičky ako je práve táto.
je jedno do akej sekcie si to dal tu je aj tak secko dole hlavou , a moj nazor - no nepocuvam moc takyto pop-rock ale je to v pohode akoze kludne by som povedal ze sa to vyrovna znamejsim skupinam co robia podobnu hudbu
@marekens styl hudby aj spev je v pohode..proste vsetko, len sa mi nepaci, ze je to po slovensky, teda aj ten text sa mi nepaci..inak hudba vsekto pohodka....
Super som rád za vaše úbohé názory ľudí ktorý z hudbou nemajú spoločné absolútne nič. Keď napíšem že sa mi niečo nepáči tak napíšem aj prečo Ale kludne kritizujte ďalej teším sa
@marekens - text nejdem riešiť, priemerný slovenský, ničím nevyniká ale počul som už aj omnoho horšie, melódia vokálu takisto. gitarové časti znejú pekne, silno, takže to že obsahujú samé typické akordy im odpúšťam. bicie sa mi veľmo páčia, hlavne v tých "elektronických" častiach, čím sa dostávame k jedinej vyslovene negatívnej výhrade čo mám: elektronika v tých elektronických častiach je vyslovene slabá a oničom, ten bublavý zvuk... nejni dobrý, nehodí sa na takéto použitie, je príliš nevýrazný, okrem toho má divnú melódiu a v mnohých momentoch vyslovene neladí so zvyškom a zachraňuje ho len to že je tak hlboko basový, kde už väčšina ľudí nie je poriadne schopná rozoznávať harmónie. najjednoduchšie riešenie ktoré vidím je posunúť ho o oktávu vyššie, alebo naňho navrstviť to isté o oktávu vyššie posunuté, tým získa niečo čo sa v ňom aj bude dať počúvať (možno), a zároveň budete počuť kde vám nesedia jeho harmónie so zvyškom, ale ani to nebude ideálne, len o niečo lepšie. treba tam niečo menej basové a výraznejšie, to pulzovanie samo osebe nie je zlé len ho poriadne nie je počuť.
celkovo tak ako pri minulej, je to dobrý slovenský priemer, žiadna katastrofa ale ani nič zaujímavého, to či je to pre vás kompliment alebo kritika už závisí od toho o čo vám ide.
@helloeua - teraz som zmätený, neviem na ktorý z tvojich nickov som mal reagovať aby si si to všimol skôr, len dodatok, hej, hlas je nevýrazný, ale to nie je to žiadne fiasko na mínusové body, len zaň nemáš žiadne plusové. a je "milé" vidieť že svojho prístupu ku kritike si sa nezbavil. možno máme "úbohé názory ľudí ktorý z hudbou nemajú spoločné absolútne nič" ale ty máš zasa úbohé správanie človeka ktorý si myslí že je majster sveta. novinka - nie si, keby si bol majster sveta tak sa nepýtaš čo si o vašich pesničkách myslia užívatelia birdzu, ale čo si o nich myslia porotcovia napríklad Grammy . tak sa trochu kroť.
Na ten druhy komentar ti poviem tolko ked sa to hudobnikom paci tak ma ludia zrusia ze predsa robis hudbu pre obycajnych ludi a nie pre muzikantov tak sa pytam ludi na internete na tom nie je nic zle Ide predsa o to ci sa to paci posluchacovi
tu su same deti..a brutalne..odborne..odpovede..vsetci su tu muzikanti..a vedia najlepsie, ze je to proste zle! daj si to niekde ohodnotit..nie tu ja taku hudbu nepocuvam..takze tazko ti poviem moj nazor..
@29 -||- 100% suhlas. Ale subjektivne sa mi ten vers nepaci - pripada mi to jak na kolene zbuchany plagiat postupov Muse. Okrem bicich a spevu by som to slahol do smeti a skusil to spravit poradne (myslim ten vers).
Koniec refrenu ma ako posluchaca zacina nudit a to, ze tomu bubenik skusa dodat šťavu mi viac vadi, ako sa mi to paci.
Trochu by som skusil zladit efekty, nesedia mi k sebe.
Na slovensku tvorbu pohoda, ale na letenky do USA este nesetrite...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Celé zle!
za otras by som to cele nepovazovala, ale spev sa mi nepaci
Tak ten hlas by aj celkom ušiel,len treba na to ešte popracovať. Miestami sa mi zdal nevýrazný. A osobne mi tam vadili tie bubny,lebo kvôli nim nebolo počuť ani speváka,resp. nevynikol jeho hlas. A tá gitara mi miestami prekážala,myslím,že v 1:19 to bolo.
A myslím,čo som na youtube tak narýchlo popreklikala,máte tam aj lepšie vecičky ako je práve táto.
Toť vše.
Ako u vačšiny začínajúcich kapiel, ktoré som mal možnosť aj naživo počuť mi v tom chýba originalita.
celkovo tak ako pri minulej, je to dobrý slovenský priemer, žiadna katastrofa ale ani nič zaujímavého, to či je to pre vás kompliment alebo kritika už závisí od toho o čo vám ide.
nič originálne
Koniec refrenu ma ako posluchaca zacina nudit a to, ze tomu bubenik skusa dodat šťavu mi viac vadi, ako sa mi to paci.
Trochu by som skusil zladit efekty, nesedia mi k sebe.
Na slovensku tvorbu pohoda, ale na letenky do USA este nesetrite...
text... no fuj fuj fuj fuj fuj!