caffa mno proste...som s chlapcom mojim milovanym uz vyse mesiaca ale pozname sa uz ovela dlhsie aa lubim ho tez uz dost dlho dlho predtym nez sme sa dali dokopy...chcela by som vedet VAS nazor na to,ci je skoro na to aby som mu dala to co mu mozem dat
jaj,noo,podla mna ked ho tak dlho lubis,a dlho sa uz poznate,a ak simozes byt ista tym,ze aj on ta velmi lubi,tak potom asi neni problem!!ale to je len moooj strasne subjektivny nazor,heh
Ak ho mas naozaj rada a ak aj on teba tak hej.. ale netreba sa nikam ponahlat.Nema to byt o tom kto to skor spravi ale o laske ktoru k tomu druhemu cistis.. takze ja len tolko k tomu lebo ak sa nebodaj popalis budes na to dozivotne spominat lebo prvy krat je predsa prvy krat.. nezabudni...dobre si to premysli...
tam je napisane ale - milujeme vas pomahame vam.. D
hm hod si mincou a z možnosti čislo znak si vyber tu tretiu možnost - zlata stredna cesta..
pretože radit ti či to maš alebo nemaš robit po mesiaci je podla mna čisty alibizmus pre teba - popáliš sa a povieš,tie decka s birdzu,vypalim im plantáž!
rozhodni sa podla svojho srdca a svedomia,nie podla toho že je to zrazu velke bum že sa žije sexualny život už od skoreho veku..
iked čo myslíš..čo je pre neho viac.. sex alebo tvoja laska? podla mna ak sa zo sexom skoro začne vo vztahu,potom sa už zabuda na lásku..
aj o tom ze ked zacneme s tym sme sa uz bavili...povedal mi ze nas vztah bude vzdy o laske...nevem...ja mu verim...ale proste len potom nechcem byt za naivku..
podla mna je strasne blbe planovat - "uz spolu chodime mesiac, tak to urobme". Nemali by ste nad tym premyslat a ked si budete obaja isti, tak k tomu jednoducho dojde. Ale netreba sa ponahlat. Sex vo vztahu predsa nie je to najdolezitejsie. Dolezite je, aby ste si svoje city dokazali dat najavo tisicom inych sposobov...
ondy1985 jednym z tych sposobov je aj sex nemyslis? nechcem teraz hovorit zanho...aale myslim ze sa dost lubime aa ja neviem...mozno k tomu dojde aale diky vam vsetkym za nazor vazim si ho
Ja si myslim ze to nieje skoro. Ak nad tym uvazujes, to znamena, ze to nepokladas za nemozne. Ja som to tiez spravila po mesiaci a nelutujem to, bol ku mne nezny a bolo to super. No , akoze bolelo to, ale spominam na ine veci ... Ak ta miluje, bude k tebe nezny a ohladuplny, tak budes spokojna. Aj ked nebudes z toho mat nic a po prvom raze mozno budes pochybovat. Ale myslim si, ze ak je to dobry chalan a lubi ta, tak to vas vztah len upevni...
Ale predtym si s nim chod zatancovat, lebo sa hovori, ze ak vam to sedi na parkete, bude vam to sediet aj v posteli :o)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Kto to len povedal?
tam je napisane ale - milujeme vas pomahame vam.. D
hm hod si mincou a z možnosti čislo znak si vyber tu tretiu možnost - zlata stredna cesta..
pretože radit ti či to maš alebo nemaš robit po mesiaci je podla mna čisty alibizmus pre teba - popáliš sa a povieš,tie decka s birdzu,vypalim im plantáž!
rozhodni sa podla svojho srdca a svedomia,nie podla toho že je to zrazu velke bum že sa žije sexualny život už od skoreho veku..
iked čo myslíš..čo je pre neho viac.. sex alebo tvoja laska? podla mna ak sa zo sexom skoro začne vo vztahu,potom sa už zabuda na lásku..
Ale predtym si s nim chod zatancovat, lebo sa hovori, ze ak vam to sedi na parkete, bude vam to sediet aj v posteli :o)