@adsy No ja si prave neviem velmi predstavit co presne na mojom chovani ma definuje ako muza. Futbal nepozeram, nad autami neslintam Soferujem mizerne, spravam sa obcas jak ziarliva zena.
Napriek tomu aj keby som bol gay, tak by som nemal pocit ze som zena
@ao žiarlivosť nieje o pohlaví. Aj ženy aj muži sú žiarlivý. Tu ide aj o výzor a celkovú telesné charaktesistiky a samozrejme aj o duševné. Ono je to ťažké vysvetliť aké to je cítiť sa ako opačné pohlavie. Dnes sa to viacmenej charakterizuje ako "omyl prírody" alebo "dúša ženy/muža v tele opačného pohlavia"
myslim ze vsetky celkovo tieto plasticke oparacie su totalna zbytocnost ak sa citi chlap zenou alebo naopak tak nic proti sice mi to pride divne ale mozno len preto ze to neprezivam
@ao tak ja som chlapec (omyl prírody), ale vnútorne sa cítim ako dievča už odmalička. Chcela som to zmeniť, ale nejde to. Stále je to o tom istom. Prosto chcem byť dievča a tak som sa rozhodla.
@adsy normálne, sedávam často naširoko, stravovanie tiež pôsobí viac mužsky než žensky, počúvam pre osoby ženského pohlavia netypické veci, neznášam romantické filmy, ale orientovaná som normálne
síce som teplý a vo veľa veciach údajne som ako "správna žena" (a.k.a. typická predstava dokonalej ženy - uvarí, uprace, operie...). To je ale *** ako *** lebo veľa typicky mužských vecí dokážem lepšie než 90% mužskej hetero populácie. Až na matematiku samozrejme (ach) Ja sa preto skôr považujem za hravého či detinského (večne malý ). Vôbec sa necítim ako žena a ani si neviem predstaviť aké to asi je. Ale toto mi príde dosť strašné, vlastne akoby uväznený na doživotie.
@mielikki stále to však nieje o cítení. Hovoríš iba o veciach, ale kde si nechala cítenie? Ja tiež nie som orientovaný na chlapov, ale dievčatá ma vzrušujú štýlom maznania sa s nimi a nie sexu.
@mielikki všimla, ale ja nepatrím k ľuďom, torý neodpovedajú tak ako to cítia. Ostanem naveky taká aká som. Možno na moju škodu príliš otvorená a úprimná Zabite ma zato
p.s. tvoj prvý komentár by som považovala skôr za ironický
@adsy všetko nie, tam dole ti to nikdy nebude fungovať úplne správne a nezmení to žiadna operácia alebo hormóny. Muž->žena nemôže otehotnieť, žena->muž zas nemože "namiešať". Aj keď vlastne neviem ako toto funguje u shemale Pravda ale, že toto nie je pohľadom poznať a nikto sa to vlastne ani nikdy nemusí dozvedieť.
@druheja áno, nieje to poznať a áno nemôže otehotnie, teda spravidla, ale nieje to vždy tak. Ak sa troška poobzeráč po internete tak zistíš. Nemusí sa to dozvedieť nikto, teda okrem rodiny spravidla
@druheja čo mám k tomu povedať. Hormonálne poruchy nevieme liečiť do takej miery aby sme vedeli takéto poruchy vyliečiť. A ani nikdy nebudeme vedieť keďže sa bráni výskumom liečby podobných porúch a považujú sa takéto poruchy za úplne normálne.
povedzme, ze na buzerantov som si uz zvykol.. je to vec genetiky a ak sa pred narodenim nejakym laboratornym zasahom neupravi geneticka informacia, tak sa s tym nic neda robit.. ale chlap v zenskom tele a opacne? to je chore, uchylne a zvratene...
@tommyhot tvoj názor Predstav si, že sa narodíš ako chlapec a celý život sa cítiš ako dievča až ťa ťo napokon doženie možno až k samovražde. Dnes je to relatívne častý jav. Vieš, nemám nič proti gayom alebo lezbičkám. Sú ti ľudia ako ja alebo ty. Ja som prosto iná. Cítim sa inak a budem podľa toho konať.
v ziadnom pripade to nie je ZLE! hlavne je to tazke a okolie dokaze takychto ludi velmi potrapit-ale zase...co nas nezabije, to nas posilni, takze treba vytrvat a ist za svojim stastim!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Povedal by som, ze "zenskych moresov" mam kopec, ale jak zena sa napriek tomu necitim
bolo by to strašnééééééééé.....filip
Napriek tomu aj keby som bol gay, tak by som nemal pocit ze som zena
ale ako ziarliva zena
O stereotypoch v zenskom a muzskom spravani a logike koluje x vtipov - tak vychadzaj napriklad z tych
Proste sa necitim ani tak, ani tak. Viem ze som muz a tot vsjo
p.s. tvoj prvý komentár by som považovala skôr za ironický
a ak narážaš na mňa tak by som ťa sklamala
ked budem chciet niekam prispiet prispejem..
tym ze som bol linknuty to znaci ze tusis alebo mas predstavu co by som mal napisat.. tak naco to mam pisat?