Dúfam a verím že sa nájde schopný organizátor s požiadavkami pre priamu demokraciu a ľudia to pochopia. Nemôžeme sa točiť na mieste a kričať gorila za mreže do nekonečna. Systém postihnutý rakovinou nedokáže gorilu vyšetriť a ani jej v budúcnosti zabrániť, preto potrebujeme zmenu...
Prečo nejdete do politiky presadiť čo chcete? Či nechápem to ako chcete zvrhnúť vládu(ktorá sa btw zvrhla sama), znárodniť majetky? Odstrániť všetkých politikov a nahradiť ich tými správními ľuďmi? Ja som za protesty ale tie požiadavky čo tu každý hádže sú blbosti. To je také primitívne robiť revolúciu v demokratickej krajine.
Už to vidím čo bude potom budem nadávať v krčme a nejaký mudrlant mi povie že ja mám držať hubu keď som sa protestov nezúčasnil... Že keď som taký frajer že či som tam bol? Najskorej mu rozmlátim držku a potom keď bude skrvavený pod pultom ležať sa ho spýtam že čo on zase zmenil keď tam on narozdiel odo mňa bol...
james144 Demokratickej? Páni ani som netušil že tu máme nejakú demokraciu slobodu prejavu alebo ľudské práva... Demokrácia samozrejme že vznikla v Grécku lenže to bola sloboda pre istú skupinu ľudi... V grécku mali tiež otrokou... Kľudne môže aj v demokratickej krajine prepuknuť revolúcia lebo multikulturalizmus Imperializmus Capitalizmus a Liberalizmus nespejú tejto krajine čiže musí dojsť k zmene...
@horsiq Už od trinástich všetkým dokazujem že je možné dosiahnuť to čo oni považujú za nemožné takže ak by som sa rozhodol tých 100 000 podpisov by som raz dva získal. Teraz mi ale vysvetli prečo by som mal zbierať 100 000 podpisov? Ja totišto momentálne nemám nič také na srdci čo by som chcel takto presadiť
@trash Tuším si chcel napísať že tie veci čo si vymenoval neprospievajú tejto krajine. Otázka je ale k akej zmene? Zrušíš kapitalizmus? Dáme si socializmus? Alebo výmenný obchod? Zakážeš liberalizmus? To bude krok vpred? Zo všetkých systémov ktoré si v dnešnej dobe JA dokážem predstaviť je demokracia ten najlepší.
Zareaguj!james144 No v starogréčtine demokracia je zložena zo slov Demo Kratos čo znamená Diabolská sila z tou formou zmýšľanej demokracie o ktorej si presvedčený to nemá nič spoločné a práve tento typ demokracie čo vznikol v grécku funguje aj v dnešnom západnom svete len otroci sa dnes nazývajú klienti bankových spoločnosti a poisťovni... Neviem čo ty chceš zmeniť... Hovoríš že žijeme v demokratickej zemi kde nieje revolúcia možná... Samozrejme že celí demokraticky systewm funguje ako bývalí režim s tým rozdielom že za bývalého režimu sa rofdina nemusela na celý život zadĺžiť aby mali strechu nad hlavou.. Obe režimy mystifikujú obyvateľstvo medialne... Podsúvajú tebe aj mne dezinformácie tak to to funguje aj vo vzdelávacom systéme... A ako môže byť demokracia najlepší systém? Veď priniesol nám túto formu západ západ ktorý nás vykorisťuje... Koľko máš rokov? Vieš že nikto ktosa ešte za socializmu narodil jeho fotrovci splatili bývanie do piatích rokov, Teraz na bývanie či byt alebo rodinný dom sa musíš zadĺžiť na 40 ropkov čo je podla teba na takom systéme najlepšie to že každý sa stáva finančným otrokom nadnárodných spoločnosti? A prečo nezakázať liberalizmus aký pokrok nám libralizmus dal? Mať právo stáť sa hocičím? No lenže človek v tejto zemi využíva právo byť hovnom to že máš dovolené byť hovnom a nikto nebude na teba pozerať skrze presty že si hovno to je tvoj liberalizmus...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
skorej by som sa bala acty teraz
A určite sa nestane, že by všetci odstúpili. Podla mňa kvoli Gorille neodstúpi ani jeden jediný...
keby aj áno, budeme zas v tých istých sračkách...
NNa tom proteste som teraz mala byť.
Ale osobne mám pocit, že aj tak by sme toho moc nezmohli...
@najivna Tak hej. Čo presne myslíš ?
@ssnehulienka Ja som sa pri tom smial. Postupy jak za komančov Oni nám idú dačo hovoriť o demokracii
@fxx duchaplné
Aj ja by som išiel buď do NR alebo do BA. Žiaľ nemôžem...
len to ze prednejsie ako peniaze a picoviny su mi zakladne ludske prava dpc
@trash Tuším si chcel napísať že tie veci čo si vymenoval neprospievajú tejto krajine. Otázka je ale k akej zmene? Zrušíš kapitalizmus? Dáme si socializmus? Alebo výmenný obchod? Zakážeš liberalizmus? To bude krok vpred? Zo všetkých systémov ktoré si v dnešnej dobe JA dokážem predstaviť je demokracia ten najlepší.
PS: otrokoV
Zareaguj!james144 No v starogréčtine demokracia je zložena zo slov Demo Kratos čo znamená Diabolská sila z tou formou zmýšľanej demokracie o ktorej si presvedčený to nemá nič spoločné a práve tento typ demokracie čo vznikol v grécku funguje aj v dnešnom západnom svete len otroci sa dnes nazývajú klienti bankových spoločnosti a poisťovni... Neviem čo ty chceš zmeniť... Hovoríš že žijeme v demokratickej zemi kde nieje revolúcia možná... Samozrejme že celí demokraticky systewm funguje ako bývalí režim s tým rozdielom že za bývalého režimu sa rofdina nemusela na celý život zadĺžiť aby mali strechu nad hlavou.. Obe režimy mystifikujú obyvateľstvo medialne... Podsúvajú tebe aj mne dezinformácie tak to to funguje aj vo vzdelávacom systéme... A ako môže byť demokracia najlepší systém? Veď priniesol nám túto formu západ západ ktorý nás vykorisťuje... Koľko máš rokov? Vieš že nikto ktosa ešte za socializmu narodil jeho fotrovci splatili bývanie do piatích rokov, Teraz na bývanie či byt alebo rodinný dom sa musíš zadĺžiť na 40 ropkov čo je podla teba na takom systéme najlepšie to že každý sa stáva finančným otrokom nadnárodných spoločnosti? A prečo nezakázať liberalizmus aký pokrok nám libralizmus dal? Mať právo stáť sa hocičím? No lenže človek v tejto zemi využíva právo byť hovnom to že máš dovolené byť hovnom a nikto nebude na teba pozerať skrze presty že si hovno to je tvoj liberalizmus...