myslieť môže každý na čo chce nikde nie je napísané, že ak niekto na niečo stále myslí, že to musí stále aj naozaj chcieť alebo vykonávať alebo niečo na ten spôsob
A odkiaľ to mám do boha vedieť?? Akože každý človek je iný, určite sú ženy ktoré nemusia mať sex a ani na neho nemyslia aj dlhšie, rovnako aj muži a potom sú aj taký čo by jebali celý deň.
ak niekto tvrdi ze ma odpoved na tuto otazku je velmi odvazny a pravdepodobne sa dokaze prevtelit do zeny... takisto nam moze dat odpoved ci boli viac kopanec do rozkroku alebo pôrod.
Ale na zaklade mojich domnienok zalezi na stave jednotlivcov... podla mna chlap ktory je dost dlho v monogamnom vstahu mysli na sex signifikantne menej ako slobodny chlap. U zien neviem ake to je, ale mam pocit ze to pre ne neplati.
Predpokladajme ze mam pravdu a ze je to taky rozdiel ze sa rucicky vah v tomto momente prevazia a zeny myslia na sex castejsie.
Kazdopadne je viac starych a zadanych chlapov ako mladych a nadrzanych takze je mozne ze z globalneho aspektu myslia na sex viac zeny ako chlapi.
...a o tomto sa fakt niekto nevie rozhodnúť? jasné že pôrod, už len na základe toho že ženy majú vyšší prah bolesti a kričia pri tom ako o život... a videli ste už niekedy chlapa kričať od bolesti keď dostane medzi nohy? ja nie, väčšinou sa len nehlučne zvalí na zem a schúli do klbka
no.. naozaj neviem posudit, kto mysli viac na sex... ja osobne myslim na sex celkom casto (som zena ci castejsie ako moj priatel neviem.. mozno nie a mozno ano.. a tiez zalezi na tom aky mam momentalne den... ... no... pravdepodobne boli viac ten porod... ono to totiz boli aj trosku dlhsie
To URČITE nie je pravda Ja na sex v istých momentoch myslím furt... je to jediný spôsob, ako nemyslieť na vraždu či iné omnoho zvrátenejšie veci! Okrem toho, čo je na tom sakra zlé?
wow, necakala som, ze sa tolki z vas podelia o nazor je zaujimave citat vase postrehy a vyjadrenia...
Faktom je, ze naozaj je to na zamyslenie a da sa o tom asi len polemizovat, pretoze nikto z nas nevie, ako casto mysli na to ten druhy, u kazdeho z nas je to individualne
Ja napriklad myslim na to hrozne casto, a co je na tom zle? Je to kadeho osobna vec, mysliet mozem na co chcem a nikto sa o tom nemusi nikdy dozvediet To je na tom to krasne, ze nikto nevie, co sa tomu druhemu prave odohrava v mysli a to ma fascinuje
Ale aj tak si myslim, ze na to castejsie myslia muzi ..... moj nazor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
Teda by to bolo, lebo to nikdy nikto nemôže dokázať
Ale na zaklade mojich domnienok zalezi na stave jednotlivcov... podla mna chlap ktory je dost dlho v monogamnom vstahu mysli na sex signifikantne menej ako slobodny chlap. U zien neviem ake to je, ale mam pocit ze to pre ne neplati.
Predpokladajme ze mam pravdu a ze je to taky rozdiel ze sa rucicky vah v tomto momente prevazia a zeny myslia na sex castejsie.
Kazdopadne je viac starych a zadanych chlapov ako mladych a nadrzanych takze je mozne ze z globalneho aspektu myslia na sex viac zeny ako chlapi.
...a o tomto sa fakt niekto nevie rozhodnúť? jasné že pôrod, už len na základe toho že ženy majú vyšší prah bolesti a kričia pri tom ako o život... a videli ste už niekedy chlapa kričať od bolesti keď dostane medzi nohy? ja nie, väčšinou sa len nehlučne zvalí na zem a schúli do klbka
Faktom je, ze naozaj je to na zamyslenie a da sa o tom asi len polemizovat, pretoze nikto z nas nevie, ako casto mysli na to ten druhy, u kazdeho z nas je to individualne
Ja napriklad myslim na to hrozne casto, a co je na tom zle? Je to kadeho osobna vec, mysliet mozem na co chcem a nikto sa o tom nemusi nikdy dozvediet To je na tom to krasne, ze nikto nevie, co sa tomu druhemu prave odohrava v mysli a to ma fascinuje
Ale aj tak si myslim, ze na to castejsie myslia muzi ..... moj nazor