neviem ci by mi to pomohlo, kedze emocie by boli znasobene, a ak by sa nalady velkej radosti a velkeho smutku striedali tak neviem ci by som to uniesol
Ked si predstavim, ze by mi kazdy moment, kedy mam slzy na krajicku este podciarkovala smutna hudba, tak by som sa asi nedorevala.
Alebo v stresovych situaciach by ma jeblo.
A keby som bola nasrana a este by ma hecovala pesnicka, tak by bol zo mna maly bitkar.
Mohla by hrat iba ked som stastna, alebo by som brala nejaku uplne epicku hudbu k vystupu na nejaky vrch, alebo k nejakym vyhladom v prirode.
nemusím... mám sluchátka... nasadím a cítim sa jak král... skôr keby boli tie explózie to mi za chrbtom určite chýba k dokonalosti ... you know... cool guys dont look at explosions ...
skôr keby sa niekde nahrávalo to, čo zažijem a ukladalo sa to na hd, aby som si to mohol zostrihať a pozreť potom také fajn chvíle, nie to jak riad umývam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Stitches and scars
Got my own theme music
It plays wherever I are ♪♫
Alebo v stresovych situaciach by ma jeblo.
A keby som bola nasrana a este by ma hecovala pesnicka, tak by bol zo mna maly bitkar.
Mohla by hrat iba ked som stastna, alebo by som brala nejaku uplne epicku hudbu k vystupu na nejaky vrch, alebo k nejakym vyhladom v prirode.