@robinsonleon Chápem, no neláka ma to. Veľkomestá mi tiež nie sú sympatické.
Istotne by ale pre Slovensko bolo fajn keby sa ľudia po čase s tým čo sa naučili, vracali domov a nie len z tadeto odchádzali. Aby to čoho sa niekde nadýchli, tak aby to tu vydýchli a pocítili sme to aj ostatní.
@kaiserchief1 kolki ludia sa vratili napr z Irska a potom to olutovali , ze na Slovensku mali problem najst a pracu a pod. A taktiez ked sa narodis na Slovensku, automaticky to nemusi znamenať, ze sa citis Slovakom. Zalezi od jednotlivych skusenosti a pod. preco niekto chce a nechce odist zo Slovenska, myslim si....
@kaiserchief1 Poznám len ľudí, ktorí po návrate opäť rýchlo zdrhli preč. Síce poznám aj takých, čo sa vrátili, ale to boli prevažne ľudia, ktorí na Slovensku mali deti a do zahraničia si išli len zarobiť na život. Inak fakt nepoznám nikoho, kto by tam po návrate ostal dlhšie ako pár mesiacov, poprípade väčšina ľudí, ktorých poznám ani len nepremýšľa o návrate.
Bol som v Anglicku, Nemecku, Švédsku, Rakúsku čaká ma Amerika možno Kanada a tou to ukončím postretal som veľa mladých ľudí a 80% tvrdila že sa vráti domov na Slovensko a iné štáty. Ľudia čo tu píšu že sa nevrátia a nechcú sa vrátiť je len určité percento. Život v cudzej krajine je totálny hnus každý ma inú kultúru a správanie a nie každému vyhovuje kvôli peniazom a falošnému pocitu šťastia obetovať svoje sny. Stretnúť ľudí s dôverou a porozumením je beh na dlhé trate. Vypracovať sa hore trvá roky aj ked netvrdím že to nieje možné a podotknem treba tvrdo pracovať obdivujem ľudí ktorým stačí 30 dní dovolenky odmakaného roka to je nonsens ale budiš mercedes a veľký dom je pre niekoho viac. Za všetky tie prachy odporúčam cestovať človek stretne úplne iných ľudí pretože zakomplexovaný materialisti budú furt tárať len práca, auto kde čo a hlavne sťažovanie Toto je len moja skúsenosť a nevymenil by som nikdy svoj život za peniaze a to ich mám dosť. Nejde mi o samochválu len sa delím s mojími skúsenosťami ale to je na dlhšie pretože v každej krajine som bol cca 2 roky a stačí vidieť a počuť a človek si vie spraviť obraz o danej krajine. Slovensko nieje zlá krajina len rozvoj brzdí vláda a hlavne DANE sú to vysoké DANE ! Prajem všetkým zdravie a plnte si svoje sny život tu nieje na hromadenie odpadu ale pre radosť zo zážitkov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
stahp beata
chcela by som sa vratit a cosi zmenit, lenze ked to pode hentak dalej, tak asi ma prejde chut
Istotne by ale pre Slovensko bolo fajn keby sa ľudia po čase s tým čo sa naučili, vracali domov a nie len z tadeto odchádzali. Aby to čoho sa niekde nadýchli, tak aby to tu vydýchli a pocítili sme to aj ostatní.
A kto vie , neviem