zvykol som si na novy birdz potom prisiel novsi a potom zase novsi..zvyknem si aj na tento..to co je dobre ostane a to zle sa doladi..po tom co sa niekto snazil a vytvoril novy birdz,je podla mna trosku nefer ziadat ho aby to vratil spat lebo ..
...a tak mi prišlo na um, že vyhovieť pozadím Birdzu by sa dalo vätšine Birdzakov, keby tu bola možnosť zvoliť si tzv. skin Birdzu, čo ty na to @tomas ?
@25 Slusny napad, ale to uz je len taka ceresnicka na torte. Teraz hlavne dotiahnut take tie ostavajuce drobnosticky este .
A ja som sa chcela @Tomas - a spytat, ci sa sem teda nevrati ta funkcia, ze sa v anketach hned zobrazovalo, ako hlasovali kamarati. alebo to tu je, len som si nevsimla?
S pozdravom a vyjadrenim inak celkovej spokojnosti F.
ale neprofesionalizmus. 10 rokov naspat sme sa dostali touto zmenou. mi to pride jak stranka nejakej vladnej institucie, kde clovek ani nema nieco najst
@zajko30 no ved ja tiez, ale ide, ide, ide, (ROFL) neviem ci ide (prave skusam , plačúch :´-( tiez skusam, jazykara tiez ale zatial som nepozoroval, ze by nieco neslo
@tomas nuz, to som si nikdy netrufol pouzit, takze neviem celkom presne. ale udajne to malo spustit nejaku super funkciu.
aj mne sa pár vecí nepáči, ale treba mať s @tomas -om pochopenie, keď dobre viem veľa ľudí na to nemá a určite to nie je ľahké také zmeny hneď a bez chyby zrealizovať.
ale jedna vec mi naozaj dosť vadí... tá facebookovská farba ako to volá @tecu
@tomas birdz by mal ostať birdzom, práve preto ho máme radi že je to birdz, ale keď sa bude opakovať po facebooku alebo pokeci stratí svoje čaro.
@tomas - výborne !! na tie DTipy sa veľmi veľmi teším..to si ma potešil teda chválim
a áno, určite by viacero ľudí privítalo toto automatické prepnutie v správach, viem aj konrétne o pár ludoch a je to praktickejšie..takže poprosili by sme
@tomas - jj, také niečo ako spomenul @39 , možno niečo jednoduchšie na začiatok ale zároveň lepšie (lepšie myslím: viac farebných a zaujímavejších designov), to je len taký môj nápad, uvedomujem si, že takéto veci sú piplačka ...ale keď už vylepšovať, tak vylepšovať
@tomas ja by som zas, pokial je to mozne, vratil spat tu moznost, aby som si mohol prezerat v akych diskusiach/anketach som nieco pisal..a okrem mna viem minimalne o dalsich piatich, ktorym to tiez chyba
Asi mám divný vkus, ale mne sa zatiaľ nepáčil ani jeden dizajn Birdzu, ale to je čisto subjektívne, nechcem nikoho uraziť, uvedomujem si, koľko je v tom práce. Ale nepokladám za dôležité tu vyskakovať ako malé decko. Ide mi o funkciu portálu a kým tá beží ..... (relatívne)
ANO!!! alebo prepínatko.... taketo rychle zmeny....šak ked som to uvidela tak ma to tak zmietlo a znizilo moje pomyslenie o mojom IQ ze som to hned vypla a par dni sa tu ani neukazala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
79 komentov
1. tento vyzerá krajšie, eseteticky veľmi dobre spracovaný a prakticky rozložené veci
2. aha taká už nie je
a je veľa dôvodo prečo ÁNO :
1. nepodstatný - bola som zvyknutá
a teraz tie podstatné
2. prehľadná osobitná stránka pre Dnešné tipy - moja jednoznačene naobľúbenejšia vec, ktorá mi tu teraz chýba
3. boli lepšie tsky, stále ked teraz odpísem, cakám kým ma prepne na prijaté a ono nič
4. na nástenku sa dalo písať z viacerých miest a nie len z jedneho či dvoch, či ako to je teraz
5. neviem tu nást rekcie na mna, čo je tiež dosť podstatné
6. nie je prerobený celý birdz a to mi vadí, mám si prevyknúť, ale len čiastočne ? pripadá mi to nelogické
a proste.. starý sa mi páčil.. bol komplexne lepší..
zvyknu si ako aj na ten predtym
a predtym
a predtym
...
- dnešné tipy pridáme, viac ľudí si ich pýta späť
- čiže viacerí by privítali aby si mohli zapnúť, že po odoslaní tsky ich to hodí naspäť do prijatých?
...a tak mi prišlo na um, že vyhovieť pozadím Birdzu by sa dalo vätšine Birdzakov, keby tu bola možnosť zvoliť si tzv. skin Birdzu, čo ty na to @tomas ?
A ja som sa chcela @Tomas - a spytat, ci sa sem teda nevrati ta funkcia, ze sa v anketach hned zobrazovalo, ako hlasovali kamarati. alebo to tu je, len som si nevsimla?
S pozdravom a vyjadrenim inak celkovej spokojnosti F.
V tom pripade chvalim este o tento kusok viac
@flussica ale ono sa to vrátilo. nebolo to hneď, ale už to funguje.
ale neprofesionalizmus. 10 rokov naspat sme sa dostali touto zmenou. mi to pride jak stranka nejakej vladnej institucie, kde clovek ani nema nieco najst
@tomas nuz, to som si nikdy netrufol pouzit, takze neviem celkom presne. ale udajne to malo spustit nejaku super funkciu.
Som rada, ze sa rado stalo.
..Ale nechcem menit smajliky!
no tak podľa toho znázorneného jedného naboku pri správach, to zjavne bude o ničom, hovorím o tých smajlíkoch
Hej, presne na to som i ja narazala.
tak čo s tým narobíme?
ale jedna vec mi naozaj dosť vadí... tá facebookovská farba ako to volá @tecu
@tomas birdz by mal ostať birdzom, práve preto ho máme radi že je to birdz, ale keď sa bude opakovať po facebooku alebo pokeci stratí svoje čaro.
a áno, určite by viacero ľudí privítalo toto automatické prepnutie v správach, viem aj konrétne o pár ludoch a je to praktickejšie..takže poprosili by sme
A ešte k tým webkám, pozri sa na webku @malapohroma a také dačo urob ako jeden zo základných štýlov, keď už je ten Birdz nový...
"Client: Window focused, starting auto-fetch (interval: 15 sec)"
skús posunúť toho vtáčika s PRIDAJ viac do ľava...
A inak @tomas aj mne to usekáva meno. (@59 ) Až 8 písmen!!
Asi mám divný vkus, ale mne sa zatiaľ nepáčil ani jeden dizajn Birdzu, ale to je čisto subjektívne, nechcem nikoho uraziť, uvedomujem si, koľko je v tom práce. Ale nepokladám za dôležité tu vyskakovať ako malé decko. Ide mi o funkciu portálu a kým tá beží ..... (relatívne)
veď aj on bol niekedy dávno nový