Ale keď tak rozmýšľam.. možno by som si dala len jednoduché nihon-go, alebo tak niečo... Ale až za rok keď ma zoberú na výšku, aby som si bola istá, že za 10 rokov ešte budem vedieť, čo to znamená
neviem ci by som si ho dala... ale paci sa mi na ruke na druhej strane lakte ... a na chrbte niekde vzadu .... ale urcite nieco malé, mozno napisane v nejakom jazyku ...
Mam z vnutornej strany predlaktia a chcem dalsie ...podla mna pekna ozdoba tela a zaroven aj vyjadrenie navonok niecoho zo seba...(teda pokial to neni niaka kravina )
kam? ruky ake? rukavy chciet mozem mat nebudem kedze by som si v buducnosti rad nasiel zamestnanie a v dnesnom odsuzovacnom svete by sa to z rukavmy dalo len velmi tazko..
nechcem tetovanie, lebo sa mi to nepaci a ani by sa mi to nehodilo. a je to nezdrave pre kozu, navyse to aj boli. a o par rokov v dospelosti aj tak vela ludi lutuje... a ked su stari ludia potetovani tak podla mna vyzeraju smiesne, trapne a to ja nechcem zazit ked budem stara
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
Tak chcem na ruku, ale tak, že keď si dám tričko s krátkym rukávom, tak to vidno nebude, iba ak si dám tričko bez rukávov. =D
Ale keď tak rozmýšľam.. možno by som si dala len jednoduché nihon-go, alebo tak niečo... Ale až za rok keď ma zoberú na výšku, aby som si bola istá, že za 10 rokov ešte budem vedieť, čo to znamená
ale tak či tak nejaké chcem
Už nechcem.
ale možné je všetko.
čosi väčšie na chrbát alebo na bok
a možno aj inde