Ja som si urobila minule krasny novy dizajn, a ked som sa vyprplala s menu tak mi tam photoshop tresol nieco take, ze nieco nieje dobre s plugin subormi, neviem sice o co ide, ale hlavne je, ze sa mi neda otvorat hocico co ulozim vo photoshope. Tak som si ho ja inteligentna odinstalovala, ale teraz ho neviem nainstalovat takze musim pocat na brata
A okrem toho, ma to bavi robit, myslim webku a vo photoshope blbosti.
Ja mám, ale nie dlho a ešte do nie je konečné
Lebo tie farby asi spolu veľmi neladia, tak sa budem s tým musieť ešte trochu pohrať, ale kedy budem mať na to čas a chuť to neviem
Ja mam uzdlllho v plane spravit nieco ine, ale este som sa k tomu nedostala ...a uz sa mi pomaly zacina celkom pacit aj to co tam mam teraz len by to chcelo doladit nejake veci, no to netusim ako
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
A okrem toho, ma to bavi robit, myslim webku a vo photoshope blbosti.
Budem musiet
Lebo tie farby asi spolu veľmi neladia, tak sa budem s tým musieť ešte trochu pohrať, ale kedy budem mať na to čas a chuť to neviem
potom sa nasiel niekto sikovny a aj sama som obajavila iste sablony, podla ktorych sa to da spravit