Vzdy sa musim smiat na tom ako vsetci chodia na pokec a hned udaju dovod ale : chodim tam lebo
Hanbia sa zato ze chodia na pokec, ako keby robili nieco nezakonne, pritom sa snazia byt "IN" ako ostatni tym, ze na pokec nechodia. Hoci tam chodia aj chatovat denne
dva ci tri roky som tam mala nick a az asi len dva tyzdne dozadu mi doslo, ake je to tam totalne o nicom, tak som si vsetko vymazala, dala kamoske zmenit heslo a dovi dopo (hlavne, ze sa to teraz bude podobat na Facebook...tak co si asi vyberiem, FB alebo Pokec? u mna vyhrava FB na celej ciare)
ano chodím , ale to len kvôli kamoškám , ktorým odpíšem na pošty a tak ...a inak vobec sa tam nezdržiavam ...keď vidím inteligenciu tých ľudí tak mi je na zvracanie ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Hanbia sa zato ze chodia na pokec, ako keby robili nieco nezakonne, pritom sa snazia byt "IN" ako ostatni tym, ze na pokec nechodia. Hoci tam chodia aj chatovat denne