zrejme to myslel uprimne ale ja ho povazujem za blazna a v podstate aj za zlocinca lebo na Kube pomohol nastolit diktaturu a nevahal pri tom aj vlastnou rukou zabijat
ja som sa tak začal rehotať, keď som si otázku prečítala.... mám na toto meno veľmi vtipnú spomienku
som bola v Taliansku na výmennom pobyte a frajerka chalana, u ktorého som bola ubytovaná, bola Che Guevarom posadnutá - mala polepené jeho plagáty po izbe, mala jeho podobizeň na taške, na tričku, nečudovala by som sa, keby aj gaťkách... a som sa jej raz len tak medzi rečou opýtala, že či vôbec vie, kto to bol.... a ona, že: "Off course. A rockstar!"
Myslim ze to je to iste akokeby ste sa pytali ci bol marley fetak, umelec, alebo mierotvorca Kazdy to vidi z ineho uhla na zaklade toho co vlastne vie/nevie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
» www.birdz.sk/forum/che-gueva...
som bola v Taliansku na výmennom pobyte a frajerka chalana, u ktorého som bola ubytovaná, bola Che Guevarom posadnutá - mala polepené jeho plagáty po izbe, mala jeho podobizeň na taške, na tričku, nečudovala by som sa, keby aj gaťkách... a som sa jej raz len tak medzi rečou opýtala, že či vôbec vie, kto to bol.... a ona, že: "Off course. A rockstar!"
tak teraz už viete, kto to bol Che Guevara