uz by mohli zacat zakladat podobne ale hlavne zmysluplnejsie temy aj nejake dospele baby aby trochu zvysili uroven tychto druhov diskusii...lebo ich mladsie kolegyne ju kazdym dnom len znizuju...ale take baby sa vacsinou neznizia tu nieco podobne napisat...ak hej tak jedine pod fake nickom
tak kašli na neho alebo žena je ako tieň chceš pred ňou ujsť ale nedá sa a keď ju chceš chytiť tak ti ujde tj keby ťa chcel by si kašlala na neho a keď ťa nechce ho chceš zase ty
ak si bola vychovavana sposobom ze co chces, to dosiahnes, tak sa s tym budes tazko zmierovat.....ide o zive bytosti a naklonnost cohokolvek ziveho si len tak lahko nezasluzis.......zrejme si to raz pokaslala a chlapec druhu sancu nedava. neda sa setko opravit. nemozeme mat sekto, co si len zaprajeme....uvazuj, svet by bol trocha nudny
5. Small angel.) pravda to je absolutna, no skus si to povedat ty v takej situacii!
9. Snake88.) preco? podla mna je to mozne... tiez som zhruba v 12 na tom bola asi tak.. BABY DOZRIEVAJU SKOR, chlapce... Je mi luto...
11. Johny89.) Uzasna veta Z tej si fakt ber(te) priklad!
12. Klokocina.) To je ta najhlupejsia vec, co sa len da. Ked ho oslovi(s), je to uz uuuplne posrane...
ja: KASLAT NANHO je to naj, naj, naj. Snaz sa zabudnut, mozno to potrva, ale clovek NIE JE na monogamnost a na stalost stavany - raz sa Ti to podari. TO MI VER. Snaz sa vyhybat miestam, kam chodi, snaz sa ho nevidat, nestretavat, toto nemas sancu zmenit, este k tomu, ked Ta neznasa... POCHOPILA SOM TO NA VLASTNEJ ROVNAKEJ SITUACII a ver, ze tychto ludi je lepsie tiez radsej nenavidiet, ako milovat... Len sa utrapis! Ksic s nim!
@8no ubohy si tu len ty a ta tvoja foto ty lolasi tak no a ty dievca ak ta neznasa no tak s tym uz nic nenarobis laska nieje stroj ze ju naprogramujes jednóducho musi prist sama od seba a ty nanho musis zabudnut ak neces trpet
Co ti moze poskytnut, ked je z teba vecne iritovany? Ak to nie je docasne zle obdobie, tak to nema zmysel, ak by k tomu vztahu nejak zahadne doslo, tak by ta zrejme po case uz len citovo vydieral ...
je to potom cudny tipek takych je vela myslia si ze su daco viac nebooj ja ta chapem. je taky jeden co pomaly ani nevie ze existujem. lebo on si mysli nefem co o sebe, a to su xalani tzreba im dat cas kym sa spametaju, im trochu neskor dochadza ak mu to nedojde moze lutovat lebo take dievca ktoreho bude mat tak rada ako ty uz nenajde. cize ma smolu =D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
každý ti asi odporučí zabudnúť
ale ja ťa absolútne chápem, ak zabudnúť nevieš (a nebudeš vedieť) a stále ho chceš........ak ťa fakt neznáša, tak podľa mňa nie je pomoc :'
Nemal by byt vztah aj o vzajomnych sympatiach?
Predsa nebudem travit cas s clovekom,ktory so mnou nechce byt,mno nie?
sorry za offtopic
9. Snake88.) preco? podla mna je to mozne... tiez som zhruba v 12 na tom bola asi tak.. BABY DOZRIEVAJU SKOR, chlapce... Je mi luto...
11. Johny89.) Uzasna veta Z tej si fakt ber(te) priklad!
12. Klokocina.) To je ta najhlupejsia vec, co sa len da. Ked ho oslovi(s), je to uz uuuplne posrane...
ja: KASLAT NANHO je to naj, naj, naj. Snaz sa zabudnut, mozno to potrva, ale clovek NIE JE na monogamnost a na stalost stavany - raz sa Ti to podari. TO MI VER. Snaz sa vyhybat miestam, kam chodi, snaz sa ho nevidat, nestretavat, toto nemas sancu zmenit, este k tomu, ked Ta neznasa... POCHOPILA SOM TO NA VLASTNEJ ROVNAKEJ SITUACII a ver, ze tychto ludi je lepsie tiez radsej nenavidiet, ako milovat... Len sa utrapis! Ksic s nim!
♥♥♥