@romscho ale fakt sa zamysli nad tým, čo píše občas @hajzelodkosti minimálne ten pôvodný nápad na docu.show bol aspoň trochu originálny, predalen smotánkových relácií je milión
vypol som to keď do diaľav "far, far away" odplával prvý starwars text o mojsejovcoch. nejde ani tak o samotný fakt, že sa to skoro nedá čítať, a že čítať niečo takéto je blbosť, ako skôr o to, že spraviť klon smotánky v takomto štýle je väčší fail ako smotánka sama o sebe.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
text ide moc rychlo alebo ja pomali citam ten text o mojsejovcoch....
2. Spracovanie hrozne amatérske - za svoj doterajší život som v Movie Makeri urobila jedno video za dvadsať minút a vyzeralo podstatne lepšie.
3. Som ochotná čítať o objemových kovových sklách, nie o šoubiznise.Chce to hlas.
4. Morning After Dark je síce to najlepšie, čo možno momentálne počuť v SK rádiách (čiže aj tak nič moc), ale ruší pri čítaní.
zadruhé lepšiu hudbu
zatretie lepšiu tému
vypol som to keď do diaľav "far, far away" odplával prvý starwars text o mojsejovcoch. nejde ani tak o samotný fakt, že sa to skoro nedá čítať, a že čítať niečo takéto je blbosť, ako skôr o to, že spraviť klon smotánky v takomto štýle je väčší fail ako smotánka sama o sebe.
sorry.