ja neviem ci sa so mnou nieco deje... nejako to nesledujem tiez mam sampon aj vodu ale zas nemozem povedat ze to
uzivam pravidelne... rozmyslam nad tou maskou lebo mam po tom take brekeke vlasy
Keď sa spomenie šampón vždy si spomeniem na jednu dievčinu, ktorá žila 27 rokov v mylnej predstave, že šampón sa nemôže dostať na povrch tela a pokoźky preto vraj celý život ak sa sprchovala tak vždy zvlášť, že len hlavu tak opatrne aby náhodou trošku peny jej nestieklo na povrch tela a potom sa normálne sprchovala Trapas
@rocafella ale ved ked sme mali len vanu tak ja som to robila tiez oddelene a tento sampon si tiez drhnem z ruk lebo sa bojim ze mi narastu dlhe chlpy na prstoch
@barb a s biohar a capillan mas skusenosti uuz? ja este dam sancu tomuto tak dva mesiace a ked nic tak im poslemposlem na fb stranku fotku pred kde mam lepsie vlasy jak po
Vodička nie je zlá, ale šampón nechcem ani vidieť. Extrémne mi to vysušilo vlasy + boli menej kučeravé , celkovo hnusné a účinok žiadny . Dnes som si kúpila Forcapil tak čakám na zázrak !
dobré ale proste tak prehnaná paranoja, že keď si oplachuješ šampónovú hlavu proste nemôže sa voda dotknúť tvojho tela? a ako aj ty si šikovná Chlpaté dlane budeš mať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
uzivam pravidelne... rozmyslam nad tou maskou lebo mam po tom take brekeke vlasy
oveľa lepší je biohar alebo capillan podla mna
@barb a s biohar a capillan mas skusenosti uuz? ja este dam sancu tomuto tak dva mesiace a ked nic tak im poslemposlem na fb stranku fotku pred kde mam lepsie vlasy jak po