@etelnair hej, nezainteresovani @ludi a mozu byt dost prekvapeni inac vies co by som chcel? heslo na @ludi a pozriet si "reakcie na mna" to musi byt dost sranda (teraz ma obvin z toho, ze blafujem a v skutocnosti chcem zistit, ci nemas heslo na ludi ty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
ja mám v izbe nočník a do hajzla nechodím........filip
skoda, mohlo by to byt tak, ze do toho zadavacieho pola vojde len tolko, kolko potom zobrazi...by som to skratil (napr. o tu zatvorku)
@natashatko nevadi, aj tak asi necikas naopak a ani postojacky, takze to je jedno
máme totiž na záchode v stene takú dieru, ku ktorej susedia priložia svoju a ja sa jej pred odchodom ešte stihnem letmo dotknúť.
@etelnair hej, nezainteresovani @ludi a mozu byt dost prekvapeni inac vies co by som chcel? heslo na @ludi a pozriet si "reakcie na mna" to musi byt dost sranda (teraz ma obvin z toho, ze blafujem a v skutocnosti chcem zistit, ci nemas heslo na ludi ty
@natashatko vsak nekricim no a nevies si teda spomenut, ako si potom otvarala tie dvere?