Kvôli tebe som chcel zahlasovať že o dva dni, ale tak neviem, buď nejak v ten deň večer, alebo na druhý najneskôr asi, nenechám ju trápiť sa jak ten plazmový teba
a tak mi napadlo, že ak by sa mi toto stalo (v obrátenom garde pochopiteĺne), tak by som sa možno bála, že si zo mňa len robí srandu a preto nereagovala
Za tú dobu vás stihneme oplakať, ozúriť, ohovoriť s kamarátkou, pribrať tri kilá zo sladkostí, ktorými sme sa utešovali počas toho, čo ste nám nevolali, chytiť jeden hysterický záchvat, zapnúť Titanic, minúť kopec peňaí na nové handry a zmeniť účes
jj to mi mohlo byť jasné že si niektorí supermúdri moralisti neodpustia trápne vtipy, na adresu fb..
aby ste vedeli, nechala som mu fb aj číslo, ak by facebook nemal, ale smskovať som si s ním chcela vo výnimočnom prípade.. som totiž na Slovensku a on pravdepodobne v ČR, nemám ďalších 50 eur na faktúru.
a okrem toho, netuším, čo je na tom zlé.. píšete si zadarmo a či človek chce alebo nechce, dozvie sa o tom druhom v priebehu chvílky kopu vecí.. a veru som neplánovala ísť hneď von s chalanom, o ktorom neviem vôbec nič
ale aj tak to je jedno, pochybujem, že sa ozve.. aj keď netuším, prečo
hovorim, skus hentuto... ved to je osud! XD ale divny je ten chalan. proste aj kebyze mi ta najskaredsia baba da telefon a mejl tak mam aspon tolko chochmesu, ze zo slusnosti sa ozvem. po 4 dnoch, ale ozvem sa. rozmyslam, ake on mohol mat dovody. bud je to totalne namysleny kar, abo to stratil jak trapko. abo ma proste frajerku (vtedy by som sa neozval ani ja, ani kebyze mi to da miss world). hmm to bude asi aj najpravdepodobnejsie. mozno ti mal napisat, ze "som zadany" aby ta nenatahoval. ale to, co si spravila, je podla mna uplne ze romanticke a paci sa mi to a rozhodne by si nemala mat za to vycitky. fakt lucia, bolo to zlate!
@antifunebracka ďakujem za podporu teda xD ono je aj dosť šanca, že som dala zlé číslo, ja som sa ho totiž len prednedávnom naučila aa keď som bola taká nervózna.. veď kašlem na to už, ale chcem spraviť to, že o nejaký mesiac - dva prídem znova na tú plazmu a ako nebudem sa tváriť uplne hustá, slabo sa usmejem keď ho uvidím, ale potom si ho nebudem všímať.. (napísala som mu, že "nejaký čas" tam neprídem, nie že nikdy).. dobre proste jebem na to, každopádne ďakujem a tomu, že by bol niekto taký hajzel a tak niekoho balil aj keď má frajerku fakt neverím!
ja by som normalne aj utrusil tak odmerane ze "dik, ze si sa neozval" XD ale nvm, usmievanie a pohlady zas podla mna nie su balenie. teda nie vzdy. len nejake lascivne gesta abo vtieracske reci. ono ked niekoho pravidelne stretavas v takej specifickej situacii, taxa usmevu po case neubranis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
Za tú dobu vás stihneme oplakať, ozúriť, ohovoriť s kamarátkou, pribrať tri kilá zo sladkostí, ktorými sme sa utešovali počas toho, čo ste nám nevolali, chytiť jeden hysterický záchvat, zapnúť Titanic, minúť kopec peňaí na nové handry a zmeniť účes
@mm47 Ja by som chcela vedieť, čo robíte vy chlapi, ak sa vám neozýva dievča, čo sa vám brutálne páči
Ja viem čo! Vy na to skrátka drbete a ide na jedno točené s kamošmi Pozriete si futbal, večer si vyhoníte a na ďaľší deň splašíte ďaľšiu
To je dosť smutné!
my koname a necakame na zazrak so zapnutou Rosamunde Pilcherovou.
aby ste vedeli, nechala som mu fb aj číslo, ak by facebook nemal, ale smskovať som si s ním chcela vo výnimočnom prípade.. som totiž na Slovensku a on pravdepodobne v ČR, nemám ďalších 50 eur na faktúru.
a okrem toho, netuším, čo je na tom zlé.. píšete si zadarmo a či človek chce alebo nechce, dozvie sa o tom druhom v priebehu chvílky kopu vecí.. a veru som neplánovala ísť hneď von s chalanom, o ktorom neviem vôbec nič
ale aj tak to je jedno, pochybujem, že sa ozve.. aj keď netuším, prečo
a zle je aj mat cisla v tel na ludi, ktorych si nepamatam