Caute ja viem budete sa vsetci smiat, ze čo tu riesim ale sak čo uz...No chcela by som sa spýtať najma chlapcov ale keby aj baby vedeli tak ok no do skoly chodi jeden chalan a chcela by som sa mu nejako pacit nechcem aby to vyznelo pervezne ale chcem h
Hlavne nechoď zmaľovaná ako klaun... mňa to odpudzujé osobne, aj ked iných priťahuje .....skús zistiť niečo o tom chlapcovi, že čo ma rád atd...cez nejakého spolužiaka alebo spoločného kamoša
proste "chcieť sa niekomu páčiť", to sa tak celkom nedá...a každý človek je iný = niečo iné ho priťahuje na opačnom pohlaví (alebo aj nie na opačnom)...takže my ti nevieme poradiť niečo, čo by ti zaručene pomohlo...ale tak, všeobecná rada, hlavne sa na nič nehraj, a úsmevom nepokazíš nič. ale daj bacha na to, aby sa ani ten úsmev na nič nehral...
co vsetci kluckujete ? zastav ho na chodbe a spytaj sa ho ci s tebou nepojde von .. prinajhorsom povie ze nie a hotovo ser na pravidlo ze muz sa ma prihovorit prvy
usmievaj sa na neho. to staci. ak nie tak sa mu prihovor. zena nikdy nema co stratit. ak je normalny a nezadany tak pojde mile rad. Ak nie tak jeb na neho lebo ti za to nestoji.
@zajkousko teba by ulovila určite aj na modlitebnú knižku
no a k téme @foogirl3 hlavne sa usmej a prípadne sa prihovor. osobne mám rád ukecané slečny. nemusí byť ani veľmi pekná, pokiaľ sa dá s ňou normálne rozprávať tak má vyhraté vopred.
Podľa mňa je najviac zlaté, keď príde baba k chalanovi a úprimne vyjadrí čo si myslí Ale pochybujem, že to niektorá niekedy spraví
Keď sa to stáva tak to je jeden prípad z 10 000.
"Vzrušiť" chalana,.. hmm,.. skôr by som Ti radil aby si mu neukazovala svoj výzor, pretože ak sa zaľúbi do tvojho výzoru a nie do Teba, tak to budeš neskôr ľutovať
@splachovacimechanizmus no presne toto mi tiež poradili že mám za ním isť a povedať mu to ale to sa nedá veď pane bože ešte ma vysmeje no čo by si robil keby za tebou prišlo dievča a povedalo ti to?
@zajkousko síce nikdy nehovor nikdy v tom mám jasno, že určite nie
nech sa deje, čo sa deje. spolieham sa vždy len sám na seba, nie na iných. žiť život za mňa nikto nebude a ani nepomôže žiť, pokiaľ si nepomôžem ja sám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
proste "chcieť sa niekomu páčiť", to sa tak celkom nedá...a každý človek je iný = niečo iné ho priťahuje na opačnom pohlaví (alebo aj nie na opačnom)...takže my ti nevieme poradiť niečo, čo by ti zaručene pomohlo...ale tak, všeobecná rada, hlavne sa na nič nehraj, a úsmevom nepokazíš nič. ale daj bacha na to, aby sa ani ten úsmev na nič nehral...
fuck off
pritlac ho k stene, alebo ho zatiahni na wecko...
@rheia to ho moc nevzrusi
@foogirl3 posobi vystrih, ale ten pohybmi ani chodzou nedosiahnes...
no a k téme @foogirl3 hlavne sa usmej a prípadne sa prihovor. osobne mám rád ukecané slečny. nemusí byť ani veľmi pekná, pokiaľ sa dá s ňou normálne rozprávať tak má vyhraté vopred.
Keď sa to stáva tak to je jeden prípad z 10 000.
"Vzrušiť" chalana,.. hmm,.. skôr by som Ti radil aby si mu neukazovala svoj výzor, pretože ak sa zaľúbi do tvojho výzoru a nie do Teba, tak to budeš neskôr ľutovať
nikdy, nehovor, nikdy
lebo ta modlitebná knižka raz bude aj v tvojich rukách robiť zázraky...
filip
nech sa deje, čo sa deje. spolieham sa vždy len sám na seba, nie na iných. žiť život za mňa nikto nebude a ani nepomôže žiť, pokiaľ si nepomôžem ja sám
hm, ja som si to tiež myslel, kým mi nepomohol Boh a doktori ........filip
Vysmeje ťa len namyslený drbko,...
Neviem prečo si vy baby myslíte, že by sme Vás vysmiali,...
Za mnou keby prišla, tak by som sa usmial a podla toho ako by som ju poznal by som sa zariadil,..