@cassienka Niektorým nám to môže pripadať nechutné napríklad. Tebe napr. by bolo príjemné keby máte záchody vedľa seba bez prepážok alebo kabíniek?
A pozri si na googli "bladder shyness", aj to môže byť dôvod, prečo niektorí nechodia vôbec do pisoárov.. A "bladder shyness" sa vyskytuje a u dievčat, a keby ste mali takto hajzle vedla eba ako prasatá tak by boli aj o dievčatách také obrázky
predovsetkym je to logicke...prečo by sa mal niekto postaviť vedla čurajuceho, ked ma dalsie tri pisoare volne? Logicky sa postavim minimalne o jeden dalej
No tak ja zvyčajne chodievam do kabíniek,pokiaľ nie sú pisoáre oddelené napríklad nejakou zábranou alebo čo...a asi ako každý chlap nemám rád,keď vedľa mňa niekto stojí keď vykonávam potrebu...
hlavne nech je nepárny počet pisoárov ! ale tá klasika, prvý ide na krajný pisoár, druhý ide tiež na krajný, tretí čo príde ide na stredný a ak ide niekde inde tak s ním nie je niečo v poriadku ( vyhnite sa mu ) , další majú smolu aj ked je tam záchodov 5
Nechápem, čo je na tom také nepochopiteľné... (Mentálne zdraví) ľudia majú tendenciu rešpektovať priestor inej osoby, najmä pri intímnych činnostiach. Keď vidíš 3 ľavičky vedľa seba, každá má dĺžku cca. 2m a na pravej ľavičke úplne vpravo sedí neznámy človek... Sadneš si vedľa neho alebo budeš rešpektovať jeho potrebu (a aj svoju potrebu) na zachovanie intímnej zóny okolo seba a preto si sadneš aspoň o dva metre ďalej?
Máš 3 neznáme osoby a 3 jednoizbové byty, ktoré dostanú zadarmo. Prečo si každý z nich vyberie vlastný byt a nechce žiť s ostatnými ako v králikárni v jednom?
Prečo väčšina ľudí uprednostňuje sex v súkromií a nie uprostred Hong Kongu?
Všetci ľudia s možnou výnimkou autorky tejto témy majú potrebu súkromia a je to prirodzené. Na tento účel sa vytvorili aj sociálne normy... Medzi ktoré patrí napr. státie vo výťahoch s tvárami otočenými k dverám a výber tých pisoárov, pri ktorých pri močení neobťažujeme prístojaceho svojou prítomnosťou a niektorí aj svojím pohľadom
ako moze niekto v tomto porovnavat muzov a zeny? ved zena ked ma svoje dni, tak si na WC meni tampony a vlozky. to by bez toho sukromia v kabinke neslo.
ja sa napriklad neviem vystat ked je niekto okrem mna na hajzloch alebo v mojej blizkosti musim mat absolutny pokoj aby som sa vystal alebo musim byt najebany potom mi to je jedno (a ano priznam sa mam aj maly pohlavny ud)
@flysser a co take si pomyslis ? Ze ti nechce ocumovat peero a ze je vadny, lebo ty to mas tak rad ? ...Rajcuje ta to a dostavas sa do nalady vycistit mu cokoventil ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Minule som bol na poliklinike na hajzloch, vedla mna stal taky stary dedo a asi sedem minut si zapinal jatku...nič prijemne
A pozri si na googli "bladder shyness", aj to môže byť dôvod, prečo niektorí nechodia vôbec do pisoárov.. A "bladder shyness" sa vyskytuje a u dievčat, a keby ste mali takto hajzle vedla eba ako prasatá tak by boli aj o dievčatách také obrázky
áno, v minulom živote si bola chlap!
Máš 3 neznáme osoby a 3 jednoizbové byty, ktoré dostanú zadarmo. Prečo si každý z nich vyberie vlastný byt a nechce žiť s ostatnými ako v králikárni v jednom?
Prečo väčšina ľudí uprednostňuje sex v súkromií a nie uprostred Hong Kongu?
Všetci ľudia s možnou výnimkou autorky tejto témy majú potrebu súkromia a je to prirodzené. Na tento účel sa vytvorili aj sociálne normy... Medzi ktoré patrí napr. státie vo výťahoch s tvárami otočenými k dverám a výber tých pisoárov, pri ktorých pri močení neobťažujeme prístojaceho svojou prítomnosťou a niektorí aj svojím pohľadom
Da sa respektovat, kvazi sauna kde musis byt nahy atd. ale na zachode to je neakceptovatelne... WTF, ucholaci wake up !