ale ani moc skromnucke a nevinnucke
musi to byt tak akurat ze aby som sa nedalo povedat "odkial to beries" ale ani aby som ju nemusel furt utesovat a nonstop skladat nejake komplimenty
najhoršia kombinácia, psychická ... namyslené dievča ... zažil som ich dosť...vďaka bohu nie vo vzťahovom alebo partnerskom zmysle, tie len na rozhovory hh
nie, nepacia, ale vacsina peknych bab sa stane namyslenych, lebo ma o nich zaujem 99% chlapov, tak predsa nemozu sa bavit s kazdym ... takze tam sa mi nepaci namyslenost, ale iba fyzicka krasa, ale take su dobre len na sex, inak je to s nimi na psychiatriu
Nie, ani pekna baba by nemala byť namyslená, pretože si deformuje charakter Mám rád milé, zhovorčivé, usmievavé ženy. Také, ak sú ešte aj pekné, veľmi rád pochvalím
určite nie...hlavne tie luxury dievčatká, čo majú outfit za liter, veľké reči, veľké požiadavky, ale ani metlu to nevie držať a myslí si, že ked nejak vyzerá, tak jej je celý svet pri nohách
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
musi to byt tak akurat ze aby som sa nedalo povedat "odkial to beries" ale ani aby som ju nemusel furt utesovat a nonstop skladat nejake komplimenty
Priateľské, milé a zlaté baby - kdeže...to nie je nič pre mňa...